مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است

کره شمالی:آمریکا و کره جنوبی جنگ اتمی علیه پیونگ یانگ را به واقعیت تبدیل می‌کنند

رسانه‌های دولتی کره شمالی روز یکشنبه اعلام کردند که ایالات متحده و کره جنوبی جنگ اتمی علیه پیونگ یانگ را به واقعیت تبدیل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 30
کد خبر: ۱۸۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر از وبگاه «سی‌جی‌تی‌ان» خبرگزاری دولتی کره شمالی که معمولا نقطه نظرات دولت این کشور را پوشش می‌دهد در تفسیری با انتقاد از سفر «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی به ایالات متحده نوشت، پیشنهاد افزایش عملی بازدارندگی گسترده توطئه علیه کره شمالی است.

«جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا به تازگی گفت که ایالات متحده باید تسلیحات اتمی تاکتیکی خود را مجددا در کره جنوبی مستقر کند تا پیامی روشن به کره شمالی ارسال شود.

بر اساس این گزارش، واشنگتن و سئول برای استقرار زیردریایی‌های اتمی آمریکا در کره جنوبی توافق کرده‌اند. این بخشی از توافق جدید میان آمریکا و کره جنوبی است که طبق آن، واشنگتن متعهد شده از سئول در برابر هر گونه تهدید هسته‌ای از جانب همسایه شمالی آن کشور حمایت کند، مشروط بر آنکه سئول رأساً اقدام به توسعه سلاح‌های هسته‌ای نکند.

در ادامه این تفسیر آمده است: «این کاملا مشابه توطئه جنگ اتمی خطرناک است با ادعای تامین امنیت است.»

خبرگزاری دولتی کره شمالی اعلام کرد که سفر یون به ایالات متحده «نیت خصمانه» ایالات متحده و سئول را در قبال کره شمالی تایید می‌کند و این نشان می‌دهد که کره شمالی برای قوی‌تر شدن و آمادگی کامل‌تر نیازی به تردید و توقف حتی برای یک لحظه ندارد.

ایالات متحده سال ۱۹۵۸ تسلیحات اتمی تاکتیکی را در کره جنوبی مستقر و آنها را در سال ۱۹۹۱ خارج کرد. آمریکا از آن زمان متعهد شده است که از همه ظرفیت‌های ‌خود برای دفاع از کره جنوبی استفاده کند.

کره شمالی به تازگی یک موشک بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد آزمایش کرد. آزمایش موشکی جدید کره شمالی در ادامه سلسله آزمایش‌های اخیر این کشور در واکنش به تشدید تنش‌ها با آمریکا و متحدان آن کشور صورت گرفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر