آمریکا، ژاپن و کره جنوبی مانور موشکی مشترک برگزار کردند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت بزرگترین بسته تحریم‌های انگلیس علیه نفتکش‌های روسیه اعلام شد نخستین سفر خارجی وزیر جنگ سابق اسرائیل پس از صدور حکم بازداشتش در دیوان لاهه رسانه‌های اسرائیل: آتش بس با لبنان قطعی شده است بقائی: سطح و شدت خشونت علیه زنان در غزه تکان دهنده است رسانه عبری: اطلاعات هزاران شخصیت اسرائیلی به دست ایران افتاد بمباران سنگین مناطق مسکونی ضاحیه بیروت تهدید فرستاده آمریکا به پایان میانجیگری میان لبنان و رژیم صهیونیستی اسلامی: ظرفیت سالانه تولید کیک زرد به‌طور چشمگیر افزایش یافته است

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی مانور موشکی مشترک برگزار کردند

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی تمرینات دفاعی موشکی مشترکی را با هدف مقابله با تهدیدات کره شمالی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در بیانیه ای مشترک از برگزاری یک مانور دفاعی موشکی و ضد زیردریایی به صورت مشترک، با هدف مقابله با تهدیدات موشکی و اتمی کره شمالی خبر دادند. براساس این گزارش، آمریکا در این مانور دفاعی از بمب افکن های B-52 خود استفاده کرد.

 

براساس این بیانیه، این خبر در سیزدهمین نشست سه جانبه سران این کشورها در واشنگتن دی سی به منظور ارزیابی فضای امنیتی شبه جزیره کره و مناطق مرزی و همفکری برای یافتن راهی برای تعمیق همکاری های امنیتی سه جانبه، اعلام شد.

 

همچنین نمایندگان سه کشور از کره شمالی خواستند تا از اقدامات بی ثبات کننده خود دست برداشته و در صورتی که پیونگ یانگ اقدام به انجام آزمایش هسته‌ای کند، با پاسخ قاطع و کوبنده جامعه بین‌المللی مواجه می شود.

 

کره شمالی روز گذشته از آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیما با سوخت جامد خبر داد.

 

هفته گذشته نیز خبرگزاری رسمی مرکزی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که این کشور یک سیستم تسلیحات استراتژیک زیر آب را آزمایش کرده است.

 

کره شمالی طی چند سال اخیر تلاش داشته تا با ارتقای توان تسلیحاتی خود بازدارندگی نظامی در برابر ائتلاف نظامی آمریکا و کره جنوبی ایجاد کند.

 

طبق قوانین شواری امنیت سازمان ملل، پرتاب موشک‌های بالستیک قاره پیما توسط کره شمالی ممنوع است و سئول، واشنگتن و توکیو همواره این اقدام را محکوم کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده