ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی مانور موشکی مشترک برگزار کردند

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی تمرینات دفاعی موشکی مشترکی را با هدف مقابله با تهدیدات کره شمالی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در بیانیه ای مشترک از برگزاری یک مانور دفاعی موشکی و ضد زیردریایی به صورت مشترک، با هدف مقابله با تهدیدات موشکی و اتمی کره شمالی خبر دادند. براساس این گزارش، آمریکا در این مانور دفاعی از بمب افکن های B-52 خود استفاده کرد.

 

براساس این بیانیه، این خبر در سیزدهمین نشست سه جانبه سران این کشورها در واشنگتن دی سی به منظور ارزیابی فضای امنیتی شبه جزیره کره و مناطق مرزی و همفکری برای یافتن راهی برای تعمیق همکاری های امنیتی سه جانبه، اعلام شد.

 

همچنین نمایندگان سه کشور از کره شمالی خواستند تا از اقدامات بی ثبات کننده خود دست برداشته و در صورتی که پیونگ یانگ اقدام به انجام آزمایش هسته‌ای کند، با پاسخ قاطع و کوبنده جامعه بین‌المللی مواجه می شود.

 

کره شمالی روز گذشته از آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیما با سوخت جامد خبر داد.

 

هفته گذشته نیز خبرگزاری رسمی مرکزی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که این کشور یک سیستم تسلیحات استراتژیک زیر آب را آزمایش کرده است.

 

کره شمالی طی چند سال اخیر تلاش داشته تا با ارتقای توان تسلیحاتی خود بازدارندگی نظامی در برابر ائتلاف نظامی آمریکا و کره جنوبی ایجاد کند.

 

طبق قوانین شواری امنیت سازمان ملل، پرتاب موشک‌های بالستیک قاره پیما توسط کره شمالی ممنوع است و سئول، واشنگتن و توکیو همواره این اقدام را محکوم کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار