تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور

افزایش پیوند قلب در دوران کرونا

یک متخصص قلب و عروق گفت: پس از شیوع کرونا، تعداد بیماران برای پیوند قلب بیشتر شد و همه در نوبت هستند که البته ترجیح این است که بیماران جوان‌تر با امید به زندگی بیشتر در اولویت قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر قارونی در گفت‌و گویی با بیان اینکه در کشور ما بیش از ۲۰ سال است که پیوند قلب انجام می‌شود، اظهار داشت: در بیمارانی که درمان دارویی دیگر اثر نمی‌کند و نارسایی بسیار پیشرفته دارند، ناچار به تغییر قلب و پیوند قلب هستیم.

وی ادامه داد: سیستم ایمنی افرادی که پیوند قلب می‌شوند را به ناچار ضعیف می‌کنیم تا قلب را پس نزنند؛ در نتیجه به خاطر داروها باید مواظب باشند زیرا مستعد عفونت هستند.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه دشمن این افراد عفونت است؛ بنابراین روبوسی و رفت و آمد را باید کنار بگذارند، تصریح کرد: به طور معمول این افراد عمر سه تا پنج ساله دارند. به صورت میانگین حتی برای افراد با بیماری سرطان، اگر سرطان در مدت پنج سال دوباره برنگردد در واقع شفایافته است.

قارونی اضافه کرد: گیرنده قلب باید اوره بالا، بیماری قند، نارسایی کلیه و چاقی نداشته باشد همچنین آن فرد نباید بیماری‌های مفاصل و فشارخون بالا را در سوابق بیماری خود داشته باشد.

وی اظهار داشت: تیر کشیدن‌های قلب بیشتر از ناراحتی اعصاب است. اگر می‌خواهید قلب سالم داشته باشید، به زندگی دیگران حسادت نکنید، حرص نخورید و تغذیه سالم داشته باشید.

در سال ۱۳۷۲ نخستین پیوند قلب و نخستین پیوند کبد ایران انجام شد و در نهایت قانون پیوند عضو از سال ۱۳۷۹ در ایران به تصویب رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار