قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

افزایش پیوند قلب در دوران کرونا

یک متخصص قلب و عروق گفت: پس از شیوع کرونا، تعداد بیماران برای پیوند قلب بیشتر شد و همه در نوبت هستند که البته ترجیح این است که بیماران جوان‌تر با امید به زندگی بیشتر در اولویت قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر قارونی در گفت‌و گویی با بیان اینکه در کشور ما بیش از ۲۰ سال است که پیوند قلب انجام می‌شود، اظهار داشت: در بیمارانی که درمان دارویی دیگر اثر نمی‌کند و نارسایی بسیار پیشرفته دارند، ناچار به تغییر قلب و پیوند قلب هستیم.

وی ادامه داد: سیستم ایمنی افرادی که پیوند قلب می‌شوند را به ناچار ضعیف می‌کنیم تا قلب را پس نزنند؛ در نتیجه به خاطر داروها باید مواظب باشند زیرا مستعد عفونت هستند.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه دشمن این افراد عفونت است؛ بنابراین روبوسی و رفت و آمد را باید کنار بگذارند، تصریح کرد: به طور معمول این افراد عمر سه تا پنج ساله دارند. به صورت میانگین حتی برای افراد با بیماری سرطان، اگر سرطان در مدت پنج سال دوباره برنگردد در واقع شفایافته است.

قارونی اضافه کرد: گیرنده قلب باید اوره بالا، بیماری قند، نارسایی کلیه و چاقی نداشته باشد همچنین آن فرد نباید بیماری‌های مفاصل و فشارخون بالا را در سوابق بیماری خود داشته باشد.

وی اظهار داشت: تیر کشیدن‌های قلب بیشتر از ناراحتی اعصاب است. اگر می‌خواهید قلب سالم داشته باشید، به زندگی دیگران حسادت نکنید، حرص نخورید و تغذیه سالم داشته باشید.

در سال ۱۳۷۲ نخستین پیوند قلب و نخستین پیوند کبد ایران انجام شد و در نهایت قانون پیوند عضو از سال ۱۳۷۹ در ایران به تصویب رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار