ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

پیونگ یانگ: قطعنامه‌های شورای امنیت را قبول نداریم

وزارت خارجه کره شمالی با انتقاد از نشست اخیر شورای امنیت در مورد آزمایش‌های موشکی این کشور گفته که چنین اقداماتی چشم انداز شبه جزیره را بغرنج‌تر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، کره شمالی با رد بیانیه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد در ارتباط با آزمایش‌های اخیر موشکی این کشور، گفت که چنین اقداماتی چشم انداز صلح در شبه جزیره را پیچیده‌تر می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری کوبایی «پرنسا لاتینا» وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای از برگزاری نشست انگلیس ، فرانسه و آلمان در زمینه آزمایش‌ جدید بر یک سامانه پرتابگر موشکی انتقاد کرد. کره شمالی عبارات به کار رفته در بیانیه این نشست را رد کرد.

 

در این بیانیه اقدامات کره شمالی در نوین سازی سلاح‌های خود به عنوان «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» توصیف شد.

کره شمالی 25 ژوئیه (3 مردادماه) دو موشک بالستیک کوتاه برد آزمایش کرد. این کشور به تازگی نیز یک سامانه پرتابگر موشکی را با موفقیت آزمایش کرد.

 

وزارت خارجه کره شمالی این اظهارات را توهین آمیز و تحریک جدی خطاب کرده است. پیونگ یانگ همچنین تأکید کرده است که قطعنامه‌های ضد کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل را نپذیرفته و نخواهد پذیرفت.

 

در این بیانیه وزارت خارجه کره شمالی آمده است که پیونگ یانگ هیچگونه تحریم‌هایی که توسط سازمان ملل متحد وضع شده را نمی‌پذیرد و تعلیق چندین آزمایش تسلیحات هسته‌ای در گذشته براساس خواست خود و نشان دادن تمایل به خلع سلاح هسته‌ای در شبه جزیره کره بود.

 

کره شمالی در پاسخ به تهدیدهای آمریکا و متحدانش بارها تکرار کرده که برنامه هسته‌ای این کشور دفاعی است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار