ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

لفاظی بن‌گویر در مسجدالاقصی: حاکمیت قدس از آن اسرائیل است

لفاظی بن‌گویر در مسجدالاقصی: حاکمیت قدس از آن اسرائیل است وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی، امروز به همراه شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست، تحت تدابیر شدید امنیتی به مسجدالاقصی یورش برد و اظهارات تحریک‌آمیز خود علیه بیت‌المقدس را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۲۵۶

امروز (یکشنبه، ۲۱ می)، «ایتمار بن گویر» وزیر افراطی امنیت قومی رژیم صهیونیستی، برای دومین بار از زمان تصدی پست وزارت در کابینه «بنیامین نتانیاهو» به صورت غیرقانونی به همراه شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست وارد صحن‌های مسجدالاقصی شد.

 

 

به گزارش راهبرد معاصر. به اعلام رسانه‌های فلسطینی، وی صبح زود امروز، با موافقت دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی، خود را به میدان «البراق» در مسجدالاقصی رساند و پس از آن به همراه ده‌ها نفر از شهرک‌نشینان صهیونیست در صحن‌های مسجدالاقصی جولان داد.

 

رسانه‌های صهیونیستی به نقل از منابع آگاه در حزب «عوتسما یهودیت» ( قدرت یهود)، نوشتند که بنیامین نتانیاهو کاملا در جریان قصد ورود غیرقانونی بن‌گویر به مسجدالاقصی قرار داشت.

 

روزنامه یدیعوت آحارانوت نیز نوشت که نتانیاهو از سه روز پیش یعنی از روز پنجشنبه گذشته در جریان قصد بن‌گویر برای یورش به مسجدالاقصی قرار داشت.

 

بن‌گویر، امروز پس از ورود غیرقانونی به مسجدالاقصی، سخنان تحریک‌آمیز همیشگی خود را تکرار کرد و مدعی شد: «حاکمیت قدس از آن اسرائیل است و تهدیدهای حماس هیچ فایده‌ای ندارد».

 

وی در ادامه مراسم دعای تلمودی خود را تحت تدابیر شدید امنیتی صهیونیست‌ها در بخش شرقی مسجدالاقصی، برگزار کرد.

 

ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، دی ماه گذشته اقدام به تعرض به مسجدالاقصی کرده بود که با محکومیت گسترده‌ای از سوی طرف‌های مختلف فلسطینی و منطقه‌ای همراه شد. اما وی تاکید کرد که بار دیگر این اقدام تحریک آمیزش را تکرار خواهد کرد و کابینه رژیم صهیونیستی، تحت تأثیر تهدیدات هیچ طرفی قرار نمی‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار