ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

کشته شدن مسئول ارتباطات پ.ک.ک در شمال عراق

کشته شدن مسئول ارتباطات پ.ک.ک در شمال عراق منابع خبری ترکیه از کشته شدن یکی از اعضای ارشد گروهک «حزب کارگران کردستان» (پ.ک.ک) در شمال عراق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع امنیتی ترکیه نوشت که نیروهای اطلاعاتی و امنیتی این کشور توانستند «امره شاهین» مسئول ارتباطات پ.ک.ک را در منطقه کوهستانی «غارا» در شمال عراق و نزدیک به مرز ترکیه از پا در آورند.

به گفته این منابع، «امره شاهین» ارتباطات محرمان اعضای پ.ک.ک را مدیریت می‌کرد و چندین نرم افزار مختلف برای این کار طراحی کرده بود. او در سال ۲۰۱۴ به پ.ک.ک پیوست و به گفته منابع دولتی ترکیه، تاکنون در چندین عملیات در استان «شرناق» در جنوب شرق ترکیه علیه نظامیان این کشور مشارکت داشت.

شاهین در سال ۲۰۱۹ به شاخه پ.ک.ک در عراق پیوست و به کار ساخت مواد منفجره برای این گروهک مشغول شد. او یک سال بعد سرپرستی یک گروه هکری را بر عهده گرفت و توانست ارتباطات امن میان اعضای ارشد این گروهک را به شکل قابل توجهی ارتقا دهد.

ترکیه در ۲۸ فروردین سال گذشته عملیات موسوم به «پنجه قفل» را در کوههای شمال عراق علیه پ.ک.ک آغاز کرد. این عملیات در دهم دی ۱۴۰۱ نیز به پایان رسید، اما همچنان حملات گاه و بیگاه هوایی و زمینی و عملیات‌های امنیتی ترکیه ادامه دارد.

در این راستا رسانه‌های عراقی از حمله هوایی صبح روز دهم ماه می (۲۰ اردیبهشت) ارتش ترکیه در منطقه «العمادیه» در استان «دهوک» واقع در شمال عراق خبر دادند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار