ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

واشنگتن: ایران مسئول اقداماتش در منطقه است و نباید به سلاح اتمی دست یابد

واشنگتن: ایران مسئول اقداماتش در منطقه است و نباید به سلاح اتمی دست یابد سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید اگر تعاملات دیپلماتیک ایران با عربستان سعودی بتواند «فعالیت‌های شرورانه» تهران در منطقه را محدود کند، آنگاه واشنگتن از آن حمایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه با حضور در نشست خبری روزانه، به سوالات خبرنگاران درباره مسائل مختلف پاسخ داد.

 

میلر در پاسخ به سوالی درباره توافق ایران و عربستان سعودی برای احیای روابط و انتصاب متقابل سفیران دو کشور، گفت: «من هیچ نظری در مورد انتصاب سفیر جدید ندارم. این یک موضوع بین ایران و عربستان سعودی است. همانطور که قبلاً گفته‌ایم، از ادامه تعامل دیپلماتیک در منطقه استقبال می‌کنیم».

 

به نوشته وبگاه وزارت خارجه آمریکا، وی ادامه داد: «البته اگر چنین تعاملات دیپلماتیکی بتواند ایران را به محدود کردن فعالیت‌های شرورانه خود در منطقه سوق دهد، ما از آن حمایت خواهیم کرد.. ما همچنان ایران را مسئول فعالیت‌هایش در منطقه می‌دانیم».

 

این دیپلمات آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره رزمایش نظامی جنبش مقاومت حزب‌الله در جنوب لبنان ادعا کرد: «ما این موضع خود را تکرار می‌کنیم که حزب‌الله همچنان به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی و یک سازمان تروریست جهانی باقی می‌ماند».

 

طبق این گزارش، میلر در ادامه مدعی شد: «حزب الله بیشتر به فکر منافع خود و حامی خود یعنی ایران است تا مردم لبنان. می‌خواهم به نکته‌ای اشاره کنم که نخست‌وزیر لبنان گفت که این رویداد به منزله کاهش اقتدار و حاکمیت لبنان است و اضافه کنم که امنیت و ثبات لبنان را تهدید می‌کند».

 

وی درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز گفت: «یک اصل برای دولت [بایدن] اولویت دارد و آن این است که ایران نباید اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای را داشته باشد. ما همیشه معتقد بوده‌ایم و همچنان معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به این راه‌حل است، اما هیچ پیشرفتی از نظر اقدامات دولت ایران در منطقه مشاهده نکرده‌ایم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار