عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا: موضوع هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی قابل حل است

یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن معتقد است دیپلماسی بهترین گزینه برای حل و فصل موضوع هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساموئل وربرگ، سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا چهارشنبه شب در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که مقامات آمریکا بر این باور رسیده اند که از طریق دیپلماسی می‌توان موضوع هسته‌ای ایران را حل و فصل کرد. وی، اما در ادامه سخنانش اشاره‌ای به جزئیات بیشتر در این مورد نکرد.

به گزارش الجزیره، وربرگ در بخش دیگری از سخنانش به موضوع سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و مدعی شد که آمریکا به دنبال ثبات در خارومیانه است و برای رسیدن به این منظور در حال مذاکره با طرف صهیونیستی است.

وی در ادامه به شرایط بحرانی سودان پرداخت و گفت که آمریکا از نزدیک وضعیت سودان را زیر نظر دارد و درباره هرگونه نقض آتش‌بس با کشور‌های دیگر سخن در ارتباط است. وی افزود که گام نخست، اجرای آتش بس در سودان و گام دوم تمدید آن است.

این در حالی است که در روز‌های گذشته متیو میلر، سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا نیز در پاسخ به سوالی درباره توافق هسته‌ای ایران مدعی شده بود که اصل اول دولت کنونی آمریکا عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

میلر در ادامه ادعا کرده بود: ما همیشه معتقد بوده ایم که دیپلماسی بهترین روش برای دستیابی به این راه حل است، اما ما هیچ پیشرفتی در خصوص اقدامات ایران در منطقه ندیده ایم.

طبق گفته مقامات ایران، سال گذشته در حالی که مذاکرات رفع تحریم‌ها و احیای توافق هسته‌ای در حال انجام و متن نهائی آن در آستانه کامل شدن بود، پس از وقوع اغتشاشات در ایران، آمریکا با طرح زیاده خواهی و ترک میز گفتگو به امید رسیدن به اهداف خود مذاکرات را متوقف کرد.

آمریکا علی رغم بدعهدی و سابقه سوئی که در نقض توافق هسته‌ای دارد، اما در روند مذاکرات حاضر به دادن تضمین‌های قابل قبول برای عدم خروج مجدد از توافق نشد و مذاکرات را مختل کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده