هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

هشدار دوباره درباره وقوع تندباد لحظه‌ای در تهران

هشدار دوباره درباره وقوع تندباد لحظه‌ای در تهران بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان در بعضی ساعات بارش پراکنده، تندبادهای لحظه‌ای و توفان گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی و پیش‌بینی الگوهای عددی وضعیت جوی استان تهران با توجه به هشدار زرد شماره ۱۴ از امروز (۹ خرداد) با گذر امواج از تراز میانی و بروز ناپایداری‌های همرفتی و محلی طی سه روز آینده آسمان نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعات بارش پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق در مناطق مستعد و ارتفاعات شرق استان بارش تگرگ و در اکثر مناطق وزش باد، در بعضی ساعات وزش باد شدید در بازه زمانی بعد از ظهر تا شب گاهی خیلی شدید در برخی نواحی خیزش گردوخاک گاهی انتقال گردوغبار از استان‌های مجاور با احتمال تندباد لحظه‌ای و طوفان گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

طی روزهای جمعه تا شنبه (۱۲ تا ۱۳ خرداد) در ارتفاعات رگبارهای پراکنده و در غالب مناطق استان وزش باد مورد انتظار است.

 

برای امروز نسبت به دیروز افزایش دما و برای فردا (۱۰ خرداد) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

 

آسمان تهران فردا (۱۰خرداد) نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق و در بعد از ظهر افزایش باد با احتمال وزش باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۱ خرداد) صاف، گاهی وزش باد در بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه‌ ورامین با بیشینه دمای ۳۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار