دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

پس از لغو سفر به فلسطین اشغالی؛ بلینکن به عربستان می‌رود

در پی لغو سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی، وی سه‌شنبه هفته جاری برای رایزنی درباره «همکاری‌های راهبردی» عازم عربستان سعودی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا که قرار بود هفته جاری برای رایزنی با مقامات رژیم صهیونیستی به فلسطین اشغالی سفر کند، ضمن لغو این سفر عازم عربستان سعودی خواهد شد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وزیر امور خارجه آمریکا اواسط هفته جاری به عربستان سعودی، متحد ایالات متحده که روابط با آن در حال حاضر در مرحله حساسی قرار دارد، سفر خواهد کرد.

 

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، سفر بلینکن به عربستان سعودی دو روزه است و از ششم ژوئن (سه‌شنبه) آغاز می‌شود. این در حالی است که هر دو کشور پیشتاز میانجیگری در بحران سودان هستند؛ هرچند که تاکنون موفق به تحقق آتش‌بس طولانی‌مدت میان طرفین درگیر در این کشور شده باشند.

 

بر اساس این گزارش، «متیو میلنر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که بلینکن در جریان گفت‌وگوهای خود با مقامات سعودی درباره «همکاری راهبردی» میان دو کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای، بین‌المللی و دوجانبه بحث خواهد کرد.

 

وی قرار است در روز چهارشنبه (۷ ژوئن) در نشست وزرای شورای همکاری خلیج فارس و در روز پنجشنبه (۸ ژوئن) در نشست ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که در ریاض برگزار می‌شود، شرکت کند.

 

سفر بلینکن به عربستان سعودی، تنها چند هفته پس از سفر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا به این کشور و یک سال پس از سفر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان صورت می‌گیرد.

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، عصر روز پنجشنبه اعلام کرده بود که قرار بود بلینکن در چارچوب سفر به غرب آسیا، به فلسطین اشغالی سفر کند، اما این سفر لغو شد./فارس

ارسال نظر