ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

ارسال لینک‌های آلوده در پوشش سهام عدالت بازهم قربانی گرفت

ارسال لینک‌های آلوده در پوشش سهام عدالت بازهم قربانی گرفت فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از شناسایی و کشف پرونده متهمی خبر داد که از طریق ارسال پیامک و لینک جعلی با عنوان ثبت نام سهام عدالت اقدام به برداشت ۴۰ میلیون ریال از حساب بانکی شهروند گلوگاهی کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ" محمود کلوانی" در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتا شهرستان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن ها، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: شاکی که پیگیر اخبار اختصاص ثبت نام سهام عدالت به افراد بوده است، غافل از ماهیت مجرمانه لینک‌های ارسالی به آدرس آلوده مراجعه نموده و پس از نصب بدافزار بر روی تلفن همراه شاکی برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز آغاز و جمعاً مبلغ ۴۰ میلیون ریال از حساب وی برداشت‌شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه تصریح کرد: اگرچه عدم توجه شاکی به هشدار‌های پیشگیرانه پلیس باعث بروز برداشت غیرمجاز شده بود، اما خوشبختانه شاکی با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس آشنایی داشته و در همان لحظه که متوجه برداشت مال صورت گرفته می‌شود ضمن حضور در مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اقدامات پی‌جویی و ردیابی مالی در سریع‌ترین زمان ممکن توسط کارشناسان پلیس فتا صورت گرفت و وجه مسروقه به مبلغ۴۰ میلیون ریال به شاکی بازگردانده شد.

سرهنگ کلوانی بیان کرد: شهروندان اخبار روز جامعه را از منابع مطمئن و موثق پیگیری کنند و توجه داشته باشند که لینک‌های گنجانده شده در پیامک‌ها یا پیام‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی خطرناک و آلوده هستند و هرلحظه ممکن است خطرات مالی یا دسترسی‌های غیرمجاز به دنبال داشته باشند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار