تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

رونمایی از طرح سه ماده‌ای چین برای حل مسئله فلسطین

رونمایی از طرح سه ماده‌ای چین برای حل مسئله فلسطین رئیس جمهور چین در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از طرح سه ماده‌ای خود برای حل مساله فلسطین رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  کانال تلویزیون مرکزی چین (CCTV) گزارش داد، «شی جینپینگ»، رئیس جمهور این کشور روز چهارشنبه در دیدار با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که به پکن سفر کرده، از طرحی پیشنهادی برای حل مساله فلسطین رونمایی کرد.

به گزارش تلویزیون دولتی چین، رئیس جمهور این کشور در دیدار با محمود عباس به توضیح درباره این طرح پیشنهادی پرداخته و گفت: «در درجه اول حل اساسی مساله فلسطین باید بر مبنای تشکیل کشور مستقل فلسطین با حق حاکمیت کامل بر پایه مرز‌های سال ۱۹۶۷ و تعیین قدس شرقی به عنوان پایتخت آن انجام شود.»

شی جینپینگ در توضیح ماده دوم این طرح پیشنهادی گفت: «در درجه دوم، باید نیاز‌های اقتصاد فلسطین و همچنین معیشت مردم فلسطین تامین شده و در این میان جامعه بین‌المللی باید کمک خود به فلسطین به جهت توسعه این کشور از جمله در حوزه انسانی را افزایش دهد.»

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، رئیس جمهور چین اضافه کرد: «در مرحله سوم باید از مسیر درست مذاکرات صلح پیروی شود. به وضعیت تاریخی موجود اماکن مقدس شهر قدس احترام گذاشته شود، اقدامات و بیانات تحریک آمیز و افراطی منع شوند، از برگزاری یک کنفرانس صلح بین‌المللی با نفوذتر، مقتدرتر و بزرگتر برای فلسطین حمایت شود، شرایط برای از سرگیری مذاکرات صلح ایجاد و به همزیستی مسالمت آمیز فلسطین و اسرائیل کمک شود.»

سفر محمود عباس به چین که به دعوت شی جینپینگ انجام شده از ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) تا ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) خواهد بود.

سفر محمود عباس به پکن، به مناسبت گذشت ۳۵ سال از آغاز روابط دیپلماتیک چین و فلسطین انجام شد. محمود عباس در این سفر با شی جینپینگ دیدار و درباره آخرین تحولات فلسطین و همچنین سایر مسائل نگران‌کننده منطقه‌ای و بین‌المللی مذاکره کرد.

این سفر پنجمین سفر رسمی عباس به چین از سال ۲۰۰۵ به این سو و اولین سفر یک رهبر عرب به پکن طی سال جاری میلادی به دعوت چین است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار