رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

درخواست برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه نتانیاهو

درخواست برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه نتانیاهو وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری نشست فوق‌العاده کابینه این رژیم برای بررسی گزینه آغاز حمله نظامی گسترده به شمال کرانه باختری شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در پی زخمی شدن هفت نظامی صهیونیست در درگیری امروز (دوشنبه، ۱۹ ژوئن) با نیروهای مقاومت در جنین، خواستار نشست اضطراری کابینه رژیم صهیونیستی و بررسی گزینه عملیات نظامی گسترده در شمال کرانه باختری شد.

 

این وزیر افراطی کابینه «بنیامین نتانیاهو»، امروز (دوشنبه، ۱۹ ژوئن)، پس از تشدید درگیری‌ها در جنین گفت: زمان آن فرا رسیده که عملیات گسترده‌ای در شمال کرانه باختری با مشارکت نیروی هوایی و زمینی آغاز شود. من درخواست می‌کنم که نشست فوری کابینه برای بررسی این موضوع برگزار شود».

 

«اوهاد تال» از اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) نیز امروز گفت: «شمال کرانه باختری به لانه زنبور تبدیل شده و باید نابود شود».

 

نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز با نظامیان صهیونیست در شهر جنین (شمال کرانه باختری) درگیر شدند.

 

«سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد نیروهای مقاومت موفق شده‌‌اند یک بمب در مسیر خودروی ارتش رژیم صهیونیستی منفجر کنند و آن را از کار بیاندازند.

 

لحظاتی بعد، رسانه‌های صهیونیستی خبر دادند نظامیان این رژیم در کمین نیروهای مقاومت به دام افتاده‌اند و هفت نفر از آنها مجروح شدند.

 

براساس گزارش‌ها، بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی به محل درگیری اعزام شدند و نیروهای مقاومت همزمان این بالگردها را هدف حمله قرار دادند و درگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

 

ارتش رژیم صهیونیستی برای مقابله رزمندگان مقاومت، نیروهای پشتیبان و تجهیزات بیشتری به محل درگیری اعزام کرده است.

 

وزارت بهداشت فلسطین در جنین اعلام کرد که بر اساس آخرین آمار، تعداد شهدای فلسطینی به سه و تعداد مجروحان به ۳۷ نفر رسیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار