سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد ترامپ: باور نمی‌کنم روسیه به کشورهای عضو ناتو حمله کند سنتکام: تنگه هرمز را مین‌روبی کردیم سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست دیدار وزیر خارجه قطر با قالیباف اعلام وضعیت اضطراری ملی در آمریکا اسرائیل مدعی ترور محافظ شخصی یحیی سنوار شد

بشار اسد:تلاش‌های غرب برای بی اثر کردن اقدامات سوریه بی نتیجه است

بشار اسد:تلاش‌های غرب برای بی اثر کردن اقدامات سوریه بی نتیجه است بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در دیدار معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: تلاش‌های غرب برای بی اثر کردن اقدامات سوریه برای بازگشت امنیت و ثبات در سراسر کشور بی نتیجه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بشار اسد رئیس جمهور سوریه روز دوشنبه در دیدار با سرگئی ورشنین معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره روابط دو کشور و هماهنگی میان آنها با توجه به تحولات اخیر و همچنین مسائل مربوط به مبارزه با تروریسم ،بازگشت پناهندگان سوری به کشورشان و تلاش های مشترک بین دو کشور گفت وگو کرد.

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد : اقدامات غرب برای از بین بردن تلاش های دولت سوریه برای بازگرداندن امنیت و ثبات در کشور خود بی نتیجه خواهد بود و این تلاش ها مطابق با اهداف سوری ها برای بهبود وضعیت و ثبات پیش می رود.

بشار اسد همچنین بر حمایت سوریه از مواضع روسیه در خصوص جنگ اوکراین و بی نتیجه بودن تلاش‌های غرب علیه مسکو در این زمینه تاکید کرد.

آمریکا و متحدان غربی آن در حال از دست دادن قدرت سیاسی و اقتصادی خود در جهان هستند

ورشنین در این دیدار سلام‌ ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و قدردانی وی از وضعیت روابط دو کشور را به رئیس‌جمهور اسد ابلاغ کرد و با اشاره به ضرورت حرکت در مرحله جدیدی در روابط بین‌الملل با توجه به شرایط کنونی جهان گفت: ایالات متحده آمریکا و متحدان غربی آن در حال از دست دادن قدرت سیاسی و اقتصادی خود در سطح جهانی هستند.

معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: موفقیت های سیاسی اخیر سوریه در سطح کشورهای عربی و بین المللی و اهمیت هماهنگی سوریه و روسیه در مجامع بین المللی و تلاش های مشترک برای مبارزه با تروریسم را قابل ستایش است و بر حمایت مستمر روسیه از سوریه در دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور تاکید کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار