ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

پاسخ رام‌الله به نتانیاهو: کشور فلسطین از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است

پاسخ رام‌الله به نتانیاهو: کشور فلسطین از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین در پاسخ به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که کشور فلسطین وجود دارد و تنها به نابودی اشغالگران نیاز است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نبیل ابوردینه» سخنگوی رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه بایستی جلوی تشکیل کشور فلسطین گرفته شود، واکنش نشان داد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفته بود که این رژیم خود را برای مرحله بعد از رفتن «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آماده می‌کند و باید با خواسته تشکیل کشور فلسطین مقابله کرد.

طبق گزارش شبکه صهیونیستی «کان»، نتانیاهو این اظهارات را روز سه‌شنبه هفته گذشته در نشست غیرعلنی کمیسیون امور خارجی و امنیت پارلمان رژیم صهیونیستی (کِنست) بیان کرده است.

ابوردینه در پاسخ به نتانیاهو تأکید کرد: «کشور فلسطین وجود دارد و از سوی بیش از ۱۴۰ کشور به رسمیت شناخته شده است و تنها نیاز به نابودی اشغالگران است تا استقلال خود را بازیابد».

وی افزود: «اگر رژیم اشغالگر گمان کرده که با تداوم تجاوزگری علیه ملت فلسطین و افزایش سیاست کشتار، شهرک‌سازی و سرقت اراضی و دیگر اقدامات تجاوزکارانه ناقض قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ می‌تواند این اشغال را تداوم بخشد، در توهم بسر می‌برد».

بنابر گزارش وبگاه فلسطینی «سما»، ابوردینه همچنین گفت که اظهارات نتانیاهو حقیقت مقاصد رژیم صهیونیستی در مخالفت با قوانین بین‌المللی و این موضوع را که هیچ شریک اسرائیلی برای تحقق صلح وجود ندارد، به دنیا نشان داد.

سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین با اشاره به اینکه فلسطین عضو ناظر در سازمان ملل و تعدادی از نهاد‌های بین‌المللی است، از جامعه جهانی به ویژه دولت آمریکا خواست تا رژیم صهیونیستی را به پایبندی به قوانین بین‌المللی درباره حق ملت فلسطین در خصوص تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی در مرز‌های سال ۱۹۶۷ وادار کنند تا منطقه روی ثبات و آرامش را ببیند. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار