تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

رفع ابهامات طرح ساماندهی استخدام کارکنان

طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به دلیل تاثیری که بر امنیت شغلی می‌گذارد، برای بسیاری از کارگران و کارکنان از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و تبدیل وضعیت نیرو‌های قراردادی، شرکتی و موقت در مراحل نهایی قرار دارد. پرداختی عادلانه به کارکنان و کارگران در سایه طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و تعیین تکلیف نیرو‌های قراردادی و شرکتی امکان‌پذیر است. طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و حذف پیمانکاران، مطالبه مهم کارگران و کارکنان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت، فعالیت پیمانکارانی که از دهه ۷۰، در راستای سیاست تعدیل ساختاری و با هدف کوچک‌تر کردن دولت و کاهش هزینه‌های آن در نهاد‌های دولتی، خصولتی و عمومی کار را به دست گرفتند، محدود می‌شود و کارگران شاغل در این نهاد‌ها تبدیل وضعیت شده و به طور مستقیم با مجموعه اصلی خود قرارداد می‌بندند.

طبق تماس‌ها و اخبار رسید از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تا آخر هفته جاری، بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس جریان دارد؛ هفته آینده نیز، هفته تعطیلی مجلس است و نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند؛ لذا جلسه نهایی مصوبه طرح ساماندهی به نیمه تیرماه موکول شد. مقرر شد در اولین جلسه کمیسیون اجتماعی، این تاخیر را لحاظ کرده و به سرعت مصوبه را برای ارایه به صحن آماده کنند.

اعضای پویش طرح ساماندهی (پویش شهید هادی)، از این تاخیر انتقاد کردند و تاکید کردند: اتمام بررسی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس و ارسال مجدد آن به شورای نگهبان باید حتماً قبل از انتخابات مجلس انجام شود.

این کارگران با بیان اینکه بیش از دو سال است در انتظار تصویب نهایی طرح ساماندهی هستیم؛ از اعضای کمیسیون اجتماعی درخواست کردند در اولین روز بعد از اتمام تعطیلی مجلس، کار بررسی تبصره‌های طرح به پایان برسد و به سرعت طرح برای تصویب نهایی به صحن برود. / روز نو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار