پنج پرونده تخلف ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

پنج پرونده تخلف ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی اختصاص‌یافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: حداقل پنج پرونده در این‌باره تشکیل و برای پیگیری در دست مراجع قضایی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر محمدرضا شانه ساز با بیان اینکه تمامی اقلام دارویی وارداتی تحت پوشش سامانه «تیتک» قرار دارند، گفت: بیش از ۲ هزار قلم داروی وارداتی و بخشی از داروهای تولید داخل (با ارزش ریالی بالا و یا داروهای تحت کنترل)، تحت پوشش این سامانه هستند و برنامه ما این است که همه داروهای تولید داخل، تحت پوشش این سامانه قرار گیرند.

 

وی از تعامل با شرکت‌های پخش دارو برای اتصال به سامانه تیتک خبر داد و گفت: انتقال اطلاعات شرکت‌های پخش به سامانه تیتک در دست پیگیری است و تلاش می‌کنیم که نواقص سامانه تیتک به مرور برطرف شود.

 

شانه‌ساز با بیان اینکه این سازمان برحسب تکلیف قانونی خود اطلاعات را به‌صورت شفاف در اختیار مراجع قانونی قرار داده و در این حوزه کوتاهی نمی‌کند، عنوان کرد: برخی از تخلفات ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشکی این بود که میزان واردات با ارز تخصیص‌یافته تناسب نداشت و یا داروهای نیروزای غیرمجاز و مکمل‌های ورزشی وارد شده بود.

 

وی با اشاره به اینکه برخی داروها توسط شرکت لوازم‌خانگی وارد شده است، ادامه داد: این داروها مجوز واردات سازمان غذا و دارو را نداشته، البته واردکنندگان این داروها شناسایی و موفق نشدند آن را از گمرک خارج کنند و پرونده به مرجع قضایی ارسال‌شده است.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: سامانه تیتک در اواخر دهه ۸۰ باهدف رصد و شناسایی محصولات قاچاق و تقلبی راه‌اندازی شد، اما در ادامه توسعه با ذی‌نفعان تعاملات عملی و کاملی نداشت و باید گام‌به‌گام و هماهنگ با ذی‌نفعان حرکت می‌کرد.

 

شانه ساز با بیان اینکه سامانه تیتک در اواخر شهریورماه تجدید قرارداد می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم نواقص را در سامانه «تیتک» برطرف کنیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار