پزشکیان از دریاچه ارومیه بازدید کرد + عکس سفر غیررسمی مسعود پزشکیان به شهرستان مرند پزشکیان: وضعیتی که در آن قرار داریم، جایگاه ما نیست/ باید تصمیم بگیریم که تغییر کنیم هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران دستگیری ۷ لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان دومین سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز تکذیب سفر خانواده سردار اوصانلو به خارج از کشور رونمایی از آشیانه امن موشک‌های ضدناو امیر حیدری: طومار ننگین دشمن متجاوز را در‌هم می‌پیچیم پزشکیان: باید تصمیم به تغییر بگیریم / مسلمانان در برابر ظلم سر خم نمی‌کنند سردار حاجی‌زاده: یمنی‌ها در یک امتحان بزرگ موفق شدند ضربه سنگین مرزبانان به قاچاقچیان در مرز مریوان خطیب جمعه تهران: سرمایه‌داران نباید دغدغه امنیت سرمایه را داشته باشند و بدانند که سرمایه آنها در مسیر آبادانی کشور به کار گرفته می‌شود رهبر انقلاب: مراکز مقاومت در منطقه انگیزه دارند، ایران نایب لازم ندارد / اگر آمریکایی‌ها خباثتی انجام دهند، سیلی سخت خواهند خورد آغاز دیدار نوروزی اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب

پاسخ قالیباف به همسر شهید باب‌الخانی دربارۀ مطالبۀ تصویب لایحۀ عفاف و حجاب

رییس مجلس در نامه ای، به همسر شهید باب‌الخانی دربارۀ مطالبۀ تصویب لایحۀ عفاف و حجاب پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نامه ای به همسر شهید باب‌الخانی دربارۀ مطالبۀ تصویب لایحۀ عفاف و حجاب پاسخ داد.

متن پاسخ محمدباقر قالیباف به شرح زیر است:

«خواهر گرامی، خانم پناهی
سلام علیکم

سخنان دغدغه‌مندانۀ شما را، که با انگیزه‌های الهی و انقلابی بیان کرده بودید، شنیدم. گرچه من به‌عنوان یک کارگزار جمهوری اسلامی مکلف هستم به تک‌تک مردم ایران پاسخگو باشم، اما برای ما، که شاهد عروج دوستان زیادی از هم‌رزمان خود بوده‌ایم، خانوادۀ شهدا جایگاه متفاوتی دارند. ما در هر شرایطی خود را بدهکار همیشگی خانوادۀ شهدا می‌دانیم و معتقدیم اگر انقلاب اسلامی ایران در برابر همۀ هجمه‌های بیرونی و ناکارآمدی‌های داخلی پاینده و سرافراز به پیش می‌رود، نتیجۀ جهاد فی‌سبیل‌الله شهدا و دعای خانواده‌های آن‌هاست. به همین دلیل، بیان دلسوزانۀ دغدغه‌های شما را فرصتی دیدم که پاسخی به نگرانی خانوادۀ شهدا در موضوع حجاب و عفاف بدهم.

 

به شما حق می‌دهم که نگران تأخیر در تصویب قانون برای حجاب و عفاف باشید. اما در نظر بگیرید که لایحه فقط یک ماه است که به دست مجلس رسیده است. ساده‌ترین کار برای ما تصویب دوفوریتی و چندروزۀ لایحۀ دولت بود، اما قبول کنید پیرامون لایحه بحث‌هایی جدی و انتقاداتی قابل‌توجه وجود دارد. بی‌توجهی به تقویت بنیان خانواده به‌عنوان منطق اصلی ضرورت حجاب و عفاف، ندیدن علت اصلی وضعیت اسف‌بار موجود یعنی کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی در تربیت نسل جوان و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و همچنین تردیدها دربارهٔ میزان بازدارندگی مؤثر مخصوصاً دربارهٔ سلبریتی‌ها، هنجارشکنان، پیاده‌نظام‌های تابوشکن، مروجین بی‌حجابی در فضای مجازی اشکالاتی بود که در نقد لایحهٔ دولت مطرح می‌شود. در کنار آن، ایجاد دوقطبی در جامعه، سوءاستفادهٔ دشمن، مجرم‌کردن نوجوانان و جوانانی که –از روی غفلت و ناآگاهی و نه غرض و دشمنی– دچار خطای رفتاری شده‌اند بخشی از نگرانی‌هایی است که در تنظیم قانون باید به آن‌ها توجه شود. این‌ها مواردی است که اگر در قانون به‌صورت کارشناسی تعیین‌ تکلیف نشود، قانونی ناکارآمد تصویب می‌شود و مجلس با رفتاری سیاسی صرفاً توپ بی‌حجابی و بدپوششی را به میدان فراجا انداخته است، بدون اینکه مسئله‌ای را حل کند. مخصوصاً که هم‌اکنون نیز مأمورین فراجا کمبود قانونی برای برخورد با جرم مشهود ندارند. بنابراین عجله در تصویب قانون صرفاً برای رفع تکلیف نمی‌توانست وظیفهٔ ما را درقبال این تکلیف الهی رفع کند.

 

همین‌جا لازم است برای آرامش خاطر شما و مردمی که نگران حفظ بنیان خانوادهٔ خود هستند، اطمینان دهم با برگزاری پرحجم و فوری جلسات کارشناسی در حضور خودم و کمیسیون‌های تخصصی مجلس و مرکز پژوهش‌ها، حتی یک روز در تصویب قانون تأخیر نخواهیم داشت و شما به‌زودی شاهد بررسی آن در مجلس خواهید بود.

 

خواهر گرامی‌ام،

به شما اطمینان می‌دهم که من پیروِ همان مرام رهبر انقلاب هستم که بدون ذره‌ای انفعال بی‌حجابی را حرام شرعی و سیاسی اعلام کردند و، در کنار آن، دختران کم‌حجاب را مخالف انقلاب و دین نمی‌دانند و حتی به حالات معنوی آن‌ها غبطه می‌خورند. به فضل الهی، قانونی تصویب خواهد شد که با عقلانیت انقلابی این دو رویکرد را، با مصوبات ایجابی مؤثر در کنار برخوردهای بازدارندهٔ بجا، لحاظ خواهد کرد تا ما شاهد تقویت بنیان خانواده‌های ایرانی باشیم.


سلام من را به دیگر خانواده‌های شهدا، مخصوصاً فرزند عزیزتان، برسانید.

والسلام
محمدباقر قالیباف»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار