دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

هشدار شدیداللحن پوتین درباره استفاده از بمب خوشه‌ای علیه روسیه

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه ضمن هشدار درباره استفاده اوکراین از بمب خوشه‌ای اهدایی آمریکا اعلام کرد که مسکو ذخایر کافی از این مهمات در اختیار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ریس‌جمهور روسیه ارسال بمب‌های خوشه‌ای آمریکا به اوکراین را نشانه تمام شدن تسلیحات آنها خواند و هشدار داد که روسیه برای خود حق پاسخ دادن به این اقدام را محفوظ می‌داند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز یکشنبه در اظهاراتی به آمریکا و متحدان غربی این کشور درباره پاسخ مسکو به استفاده از بمب‌های خوشه‌ای علیه نیروهای روس هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پوتین اعلام کرد که روسیه این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که در صورت استفاده از مهمات خوشه‌ای علیه ما، از چنین مهماتی استفاده کند. ما ذخایر کافی از آنها را داشته باشیم. وی البته تاکید کرد که روسیه هنوز از این مهمات استفاده نکرده و نیازی به استفاده از بمب‌ خوشه‌ای در اوکراین نداشته است.

 

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اقدام آمریکایی‌ها برای دادن بمب‌های خوشه‌ای به اوکراین افزود: «مهمات آنها دارد تمام می‌شود».

 

ولادیمیر پوتین با یادآوری استاندارد دوگانه آمریکایی‌ها در قبال بمب‌های خوشه‌ای اعلام کرد، آنها قبلا استفاده از چنین مهماتی را «جنایت و جرم» خوانده بودند و اکنون هم باید توسل به چنین تسلیحاتی، جرم و جنایت تلقی شود.

 

اظهارات مقام ارشد روسیه درباره بمب خوشه‌ای و هشدار او درباره پاسخگویی مسکو در شرایطی مطرح شده که پیش از این، سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه اعلام کرده بود، روسیه در صورت استفاده اوکراین از بمب خوشه‌ای اقدام مشابه انجام می‌دهد.

 

«پیمان ممنوعیت بمب‌های خوشه‌ای» یک معاهده بین‌المللی است که هر گونه استفاده، انتقال، تولید و انبار این بمب‌ها را ممنوع اعلام می‌کند. این پیمان روز ۳۰ مه ۲۰۰۸ در دوبلین به تصویب رسید و از اوت ۲۰۱۰ اجرایی شد. آمریکا، روسیه و اوکراین جزو کشورهایی هستند که این معاهده را امضا نکرده‌اند. این بمب‌ها پس از پرتاب به شمار زیادی بمب کوچکتر تبدیل می‌شوند که می‌تواند باعث کشتار گسترده غیرنظامیان شود. بمب‌های منفجر نشده نیز برای چند دهه خطر به همراه دارند.

 

پنجشنبه هفته گذشته در خبرها آمده بود که اوکراین بمب خوشه‌ای را از آمریکا دریافت کرده است. ژنرال «اولکساندر تارناوسکی» فرمانده عملیات نیروهای مشترک «تاوریا»در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» ضمن اعلام این خبر افزود: دشمن هم می‌فهمد که با دریافت این مهمات، ما برتری خواهیم داشت. دشمن آن بخش از اراضی که امکان استفاده از این (مهمات) در آن وجود دارد را رها خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار