هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

مخالفت روسیه با حضور هشت کشور اروپایی در نشست شورای امنیت

مخالفت روسیه با حضور هشت کشور اروپایی در نشست شورای امنیت معاون نماینده روسیه در سازمان ملل با انتقاد از رویکرد انگلیس در لابی‌گری برای کی‌یف در شورای امنیت، گفت که مسکو از حضور هشت کشور اروپایی عضو ناتو در نشست این شورا درباره اوکراین مخالف است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پولیانسکی» معاون اول نماینده روسیه در سازمان ملل شامگاه دوشنبه از مخالفت این کشور با حضور ۸ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در نشست شورای امنیت درباره اوکراین خبر داد.

 

دولت روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بعد از اعلام به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس با هدف حفاظت از مردم این منطقه و همچنین پاکسازی دولت نئونازی کی‌یف را صادر کرد.

 

پولیانسکی شامگاه شامگاه دوشنبه در این‌باره گفت: «روسیه مخالفت خود را با تصمیم برای دعوت از هشت کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو برای نشست شورای امنیت سازمان ملل در مورد اوکراین ابراز کرده است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه توضیح داد: «انگیس به‌عنوان رئیس دوره‌ای به‌تنهایی تصمیم گرفته است که با نقض رویه‌های ثبت‌شده، فرصتی برای گفت‌وگو با هشت کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتو و نزدیک‌ترین متحدان آنها و همچنین نماینده خود اتحادیه اروپا فراهم کند».

 

از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا، تمام تلاش خود را برای جلوگیری از پیروزی روسیه در این جنگ به کار برده و تا کنون ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده‌اند.

 

این دیپلمات روس یادآور شد که طبق روال ثابت، بیش از سه کشور نمی‌توانند در نشست‌های مربوط به اوکراین تحت قانون ۳۷ شرکت کنند.

 

طبق این گزارش، پولیانسکی تاکید کرد: «بدیهی است که شرکت کنندگان مرتبط و همسو با ناتو، هیچ ارزش افزوده‌ای برای بحث [درباره اوکراین] ایجاد نخواهند کرد».

 

در تاریخ ۲۵ می بود که «کریستین ویگاند» سخنگوی کمیسیون اروپا گفت تا اواسط همان ماه، کشورهای اتحادیه اروپا در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیارد یورو از اموال روسیه را مسدود کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار