لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

احضار سفیر دانمارک در تهران به وزارت خارجه

در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کپنهاگ، ظهر امروز سفیر دانمارک توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز جمعه ۳۰ تیر ماه و در ادامه هتک حرمت‌های سریالی به قرآن کریم در اروپا و پس از سوئد، به کتاب مقدس بیش از ۲ میلیارد مسلمان جهان اهانت شد.

در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کپنهاگ، ظهر امروز (شنبه) ۳۱ تیر ماه «یسپر وار» سفیر دانمارک توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز این اقدام موهن در دانمارک را شدیدا محکوم کرد.

مدیرکل غرب اروپا در احضار سفیر دانمارک ضمن محکومیت هرگونه تعرض به مقدسات اسلامی در هر کجای جهان، تصریح کرد: کتاب سوزی در اروپا یادآور فضای تیره و تار دوران جهالت و قرون وسطا است که به نوبه خود بزرگترین تهدید برای آزادی فکر و اندیشه در غرب است.

وی با اشاره به رویکرد منفعلانه دولت‌های اروپایی در قبال کتاب سوزی عنوان کرد: کتاب سوزی به معنای پایان آزادی اندیشه است و سکوت در برابر چنین جنایت فجیع فرهنگی نتیجه‌ای جز خشونت، تشویق و ترویج تروریسم ندارد.

مدیرکل غرب اروپا با بیان اینکه به آتش کشیدن اندیشه را با هیچ توجیهی نمی‌توان با مفهوم مقدس آزادی توجیه کرد، یادآور شد: هم افراد آتش افروز و هم دولت‌هایی که با رفتار منفعل خود زمینه چنین اقدامات ضد فرهنگی را امکانپذیر می‌کنند، باید پاسخگو باشند.

این دیپلمات ارشد ایرانی خاطرنشان کرد: معتقدیم دولت دانمارک اگر در مواجهه با اهانت به مقدسات اسلامی مسئولانه و موثر عمل می‌کرد، امروز شاهد وقوع چنین اقدام موهنی نمی‌بودیم.

مدیرکل غرب اروپا خطاب به سفیر دانمارک گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران همگام با آزاداندیشان و مسلمان جهان از دولت دانمارک می‌خواهد با اتخاذ تدابیر بازدارنده، اقدام جدی برای ممانعت از تکرار رویکرد‌های تلخ و تاریک را به عمل آورده و با دستگیری و اشد مجازات افراد خاطی، زمینه تحقق اصل احترام نسبت به مقدسات ادیان الهی و نیز همزیستی مسالمت آمیز را فراهم کند.

سفیر دانمارک هم در این دیدار با ابراز تأسف از جسارت صورت گرفته به قرآن کریم، گفت: وزیر امور خارجه دانمارک به صراحت اهانت به قرآن را محکوم و آن را اقدامی وحشتناک توصیف کرده است.

یسپر وار بی احترامی به دیگر ادیان را یک عمل شرم آور خواند و افزود: دولت دانمارک خود را از این تحریکات شرم آور که هدفی جز ایجاد تفرقه ندارد، جدا می‌کند.

سفیر دانمارک گفت که مراتب را در اسرع وقت به پایتخت کشورش منعکس خواهد کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار