انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟

خزعلی: فعالیت زنان با تشکیل وزارت خانواده محدود می‌شود

خزعلی: فعالیت زنان با تشکیل وزارت خانواده محدود می‌شود معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور معتقد است تشکیل وزارت خانواده موجب محدود شدن فعالیت زنان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت که تشکیل وزارت خانواده موجب محدود شدن فعالیت زنان می‌شود.

 

مصوبه کمیسیون فرهنگی مجلس برای تشکیل وزارت خانواده

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تیرماه سال جاری و در حین بررسی برنامه هفتم توسعه طی مصوبه‌ای دولت را مکلف به تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوانان کردند.

 

احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در این باره می‌گوید: براساس این مصوبه، وزارت خانواده، زنان و جوانان با ادغام معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان تشکیل می‌شود.

راستینه همچنین تاکید می کند: این موضوع با هدف کارآمد کردن نهادهای فعال در حوزه زنان، خانواده و جوانان به تصویب رسیده است.

 

اگرچه مصوبات کمیسیون فرهنگی و سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس در بررسی جریان‌های لایحه برنامه هفتم توسعه به عنوان پیشنهادات کمیسیون‌های تخصصی به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه می‌شود و پس از تصویب در کمیسیون تلفیق و بعد از آن در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد، با این حال معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور معتقد است که تشکیل این وزارتخانه مشکلاتی را برای حوزه زنان ایجاد خواهد کرد.

 

مخالفت معاون زنان رئیس جمهور با تشکیل وزارت خانواده

انسیه خزعلی در این باره به فارس گفت: ما نظرمان را به مجلس اعلام کردیم که تشکیل این وزارتخانه (وزارت خانواده) موجب محدود شدن فعالیت زنان می شود و امیدواریم مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی افزود: ما هم برای ریاست جمهوری و هم برای رئیس مجلس نامه نوشتیم و مطالب خود را بیان کردیم.

 

خزعلی تصریح کرد: قرار شده جلساتی در این باره گذاشته شود ولی هنوز جلسه ای نداشته‌ایم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار