وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

رئیس‌جمهور پاکستان خواستار تعمیق روابط با ایران شد

رئیس‌جمهور پاکستان همزمان با سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به این کشور، خواستار تلاش‌ها برای تعمیق و گسترش روابط بین اسلام‌آباد و تهران بخصوص در حوزه‌های تجارت، اقتصاد و فرهنگ شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «عارف علوی» رئیس‌جمهور پاکستان امروز پنجشنبه (۱۲ مرداد) همزمان با سفر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به این کشور در دیدار سفیر منتخب پاکستان در تهران، خواستار تلاش‌ها برای تعمیق و گسترش روابط بین پاکستان و ایران بخصوص در حوزه‌های تجارت، اقتصاد، فرهنگ و ارتباطات مردمی شد.

 

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، او در دیدار «مُدثر تیپو» سفیر جدید پاکستان در ایران تاکید کرد: ایران یک کشور همسایه برادر است و پاکستان برای روابط خود با ایران که ریشه در تاریخ، فرهنگ و مذهب دارد، ارزش زیادی قائل است.

 

سفیر هم گفت مصمم است روابط پاکستان و ایران را مستحکم‌تر کند و در میانه تحولات ژئوپلیتیکی در حال ظهور روابط دوجانبه را با بررسی پتانسیل کامل آن‌ها، به افق‌های جدید برساند. وی قرار است برای آغاز ماموریت دیپلماتیک خود، ماه آینده به تهران سفر کند.

 

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه شب ۱۱ مرداد در رأس هیأتی و در نخستین سفر دوجانبه خوددر پاسخ به دعوت «بلاول بوتو زرداری» همتای پاکستانی وارد اسلام‌آباد شد. امیرعبداللهیان امروز علاوه بر دیدار با همتای پاکستانی با «شهباز شریف» نخست‌وزیر این کشور هم دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

 

چهار سند از جمله سند برنامه راهبردی همکاری‌های تجاری پنج ساله بین ایران و پاکستان با حضور وزرای خارجه ایران و پاکستان در اسلام‌آباد به امضا رسید.

 

وزیر خارجه پاکستان در نشست خبری با امیرعبداللهیان با بیان اینکه «شاهد همگرایی بسیار خوبی بین ایران و پاکستان هستیم»، افزود: «به اعتقاد ما صلح و ثبات در منطقه به نفع کل منطقه خواهد بود و معتقدیم مرزهای دو کشور باید به سمبل ثبات و صلح تبدیل شود». این دیپلمات عالیرتبه پاکستانی خاطرنشان کرد: امیدوارم در نتیجه این اسناد به پیشرفت‌های خوبی دست یابیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار