خواب کافی در شبانه‌روز چقدر است؟-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

خواب کافی در شبانه‌روز چقدر است؟

فلوشیپ اختلالات خواب، در خصوص اهمیت استراحت انسان و دلایل اختلال خواب، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، ریحانه حیدری گفت: موجودات زنده برای اینکه ساختار مغز و بدن بعد از فعالیت‌های روزانه بتواند دوباره احیا شود، نیاز دارد که استراحت کند.

 

وی با عنوان این مطلب که خواب یک راهکار فیزیولوژیک است که برای بدن و مغز ما طراحی شده است، افزود: هر انسانی نیاز دارد که حدود ۷ ساعت به طور متوسط در شبانه روز بخوابد که این میزان خواب، بر اساس ژنتیک و شرایط هر فرد، ممکن است متفاوت باشد.

 

حیدری در خصوص بروز اختلالات تنفسی به هنگام خواب، گفت: اختلالات تنفسی حین خواب، همان خروپف است که هر چه سن افراد بالاتر می‌رود و وزن افراد بیشتر می‌شود، افزایش می‌یابد.

 

این فلوشیپ اختلالات خواب ادامه داد: آقایانی که دور گردن بزرگ‌تری دارند و کسانی که شُلی داخل حلق آنها زیاد است، و یا هر گونه انسداد آناتومی که داخل راه هوای فوقانی آنها است؛ اعم از گرفتگی بینی و پولیپ، یا بزرگی لوزه‌ها یا بزرگی زبان کوچک یا زبان بزرگ، می‌تواند منجر به اختلال تنفسی حین خواب شود که باید کاملاً درمان شود.

 

حیدری درباره علامت‌های اختلال حین خواب، گفت: خروپف، خواب آلودگی و خستگی روزانه، قطع تنفس حین خواب و همچنین، فشارخون یا دیابت نوع ۲ در فردی که سابقه این مشکلات را در خانواده نداشته یا شدید نبوده، می‌تواند علائم اختلالات خواب تلقی شود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده