بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

۲ شهرک‌نشین صهیونیست در درگیری با فلسطینیان زخمی شدند

۲ شهرک‌نشین صهیونیست در درگیری با فلسطینیان زخمی شدند نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست عصر امروز شنبه به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر امروز شنبه، مناطق مختلف کرانه باختری شاهد یورش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و درگیری فلسطینیان با اشغالگران بود.

در شهرک عزون در شرق قلقیلیه واقع در کرانه باختری، پس از آن‌که شهرک‌نشینان صهیونیست با سنگ به خودرو فلسطینیان حمله کردند با مقابله جوانان فلسطینی مواجه و در جریان این درگیری ۲ شهرک‌نشین صهیونیست زخمی شدند. پس از این درگیری نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شکل گسترده در منطقه حاضر شدند، اقدامات نظامی خود را تشدید کردند و جوانان فلسطینی را مورد پیگرد قرار دادند.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در روستای کفر قدوم واقع در شرق قلقیلیه نیز با فلسطینیانی که در اعتراض به شهرک‌سازی و بستن یکی از ورودی‌های این روستا از ۱۲ سال گذشته تاکنون، اقدام به راهپیمایی کرده بودند درگیر شدند. در جریان این درگیری یک کودک ۱۵ ساله و یک جوان ۲۲ ساله فلسطینی به ضرب گلوله‌های ساچمه‌ای نظامیان صهیونیست مصدوم شدند. منابع محلی گزارش دادند که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در یورش خود به روستای کفر قدوم و برخورد با فلسطینیان معترض از بمب‌های صوتی نیز استفاده کرده‌اند.

در نابلس نیز، دسته‌ای از شهرک‌نشینان صهیونیست به اراضی فلسطینیان حمله‌ور شدند و درختان زیتون اطراف روستای بورین در جنوب نابلس را شکستند. روستای بورین در برهه اخیر بار‌ها از سوی شهرک‌نشینان صهیونیست مورد تعرض قرار گرفته است.

از سوی دیگر نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی محمد فیاض بشناق آزاده فلسطینی ساکن منطقه رمانه در غرب جنین و عمار زیاد جبارین و سعید محمد عبدالنبی از ساکنان منطقه الطیبه در غرب جنین را در ایست بازرسی حواره واقع در جنوب نابلس بازداشت کردند.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی مجد عوض ابو عبید جوان فلسطینی ساکن جنین را نیز در ایست بازرسی «دوتان» که در بالادست شهرک یعبد قرار دارد را بازداشت کردند. در قدس اشغالی نیز یوسف الرجبی از ساکنان محله بطن الهوی واقع در جنوب مسجدالاقصی توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شد./ شهاب نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار