آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دلیل تحرکات خصمانه آمریکا علیه حشد الشعبی

دلیل تحرکات خصمانه آمریکا علیه حشد الشعبی یک تحلیلگر عراقی، وجود حشد شعبی(نیروهای بسیج مردمی) را مانع و چالشی در برابر حضور نظامی آمریکا در عراق و منطقه دانست که به همین سبب برای انحلال این نیروی مستحکم مردمی تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «صباح العکیلی» با بیان اینکه، حشد الشعبی، چالشی برای حضور آمریکا در عراق و منطقه است، گفت: واشنگتن به دنبال اعمال فشار برای انحلال این نیروی مردمی است.

 

بر اساس گزارش المعلومه، العکیلی با تأکید بر اینکه آمریکا هرگز به هدف خود در انحلال حشد شعبی نخواهد رسید، چرا که تحقق آن غیر ممکن است، گفت: امور داخلی عراق در رأس فعالیت دولت و پارلمان قرار دارد و تلاش‌های آمریکا برای تضعیف حضور حشد شعبی از طریق تحمیل دیکته‌های خود، تلاش‌هایی فلاکت‌بار است.

 

وی با بیان اینکه پارلمان عراق، حشد شعبی را به‌عنوان بخشی از ساختار امنیتی به تصویب رسانده است، خاطر نشان کرد: آمریکا همان‌طور که علیه فرماندهان پیروزی بر تروریسم(شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس) جنایت مرتکب شد، امروز در تلاش است از حشد شعبی به عنوان عنصر اصلی پیروزی بر تروریسم داعش که واشنگتن آن را به عراق آورد، انتقام بگیرد.

 

العکیلی اضافه کرد: حشد شعبی، چالشی برای حضور آمریکا در عراق و منطقه است، زیرا قدرت آن در میدان، طرف آمریکایی را در حالت اضطراب و نگرانی قرار می‌دهد.

 

این تحلیلگر سیاسی عراق در پایان تأکید کرد: دولت آمریکا به فشارهای خود در راستای انحلال حشد شعبی ادامه می‌دهد، اما به هدف خود نخواهد رسید./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار