انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

حفاری ۱۲۰ هزار قبر برای تلفات ضدحمله اوکراین

مشاور وزیر دفاع سابق آمریکا گفت که از زمان ضد حمله شکست خورده اوکراین بیش از 120 هزار قبر برای تلفات این حمله حفر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «داگلاس مک‌گریگور» مشاور وزیر دفاع سابق آمریکا گفت از زمان آغاز ضد حمله اوکراین، بیش از 120 قبر جدید برای تلفات این حمله آماده شده است.

 

وی طی فیلمی که در یوتیوب منتشر کرده، گفت: «اوکراین ویران شد و تعداد ساکنان این کشور به 19 تا 20 میلیون نفر کاهش یافته و تلفات نیروهای مسلح اوکراینی در این جنگ 350 تا 400 هزار نفر برآورد شده است».

 

مک‌گریگور اضافه کرد که تصاویر ماهواره‌ای وجود دارد که قبرهای حفر شده برای نظامیان اوکراینی که در جریان ضد حمله شکست خورده اخیر کشته شدند را نشان می‌دهد و محاسبات تقریبی نشان می‌دهد که قربانیان ضد حمله شکست خورده اوکراین در این دوره زمانی، 123 هزار نفر بوده است.

 

چند روز پیش بود که «آندری دودا» رئیس جمهور لهستان گفته بود که اوکراین قادر به عبور از خط دفاعی روسیه نبوده و نمی‌تواند ضد حمله خود را به پیش ببرد.

 

وی که با نشریه واشنگتن پست مصاحبه می‌کرد، گفت که اوکراین فاقد تسلیحاتی است که بتواند توازن قوا در خط مقدم را تغییر دهد.

 

ارتش اوکراین چهارم ژوئن ضدحملات خود را که تبلیغ زیادی برای آن کرده بود، آغاز کرد. علی‌رغم سیلی از تجهیزاتی که غرب در اختیار کی‌یف قرار داده، این کشور نتوانسته موفقیت‌ چشمگیری در مقابل روسیه به دست آورد و متحمل تلفات و خسارات سنگین شده است.

 

روزنامه آمریکایی با استناد به برآوردهای مقام‌ها و تحلیلگران غربی گزارش داده بیش از ۱۵۰ هزار نیروی اوکراینی از فوریه ۲۰۲۲ (آغاز درگیری‌ها در اوکراین) کشته و زخمی شده‌اند./ فارس

ارسال نظر