درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند

ناسا و سازمان جنگلداری نهال‌های بذری را برای رشد درختان ماه آرتمیس فراهم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناسا به دنبال سازمان‌های آموزشی و اجتماعی است تا به رشد یک جنگل از درختان با شجره‌نامه‌ای منحصربه‌فرد متعلق به ماه کمک کنند.

آژانس فضایی ناسا و سازمان جنگلداری وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) با الهام از ابتکار یک فضانورد برنامه آپولو، به دنبال کاشت نهال‌هایی هستند که از بذر‌هایی که در ماموریت آرتمیس ۱ ناسا در سال ۲۰۲۲ در مدار ماه پرواز کردند، رشد یافته است.

بیش از ۱۰۰۰ بذر از پنج گونه مختلف درخت به عنوان بخشی از کیت پرواز رسمی در پرواز آزمایشی ۲۶ روزه بدون سرنشین آرتمیس به پرواز درآمد.

هدف برنامه آرتمیس ایجاد راهی پایدار برای بازگرداندن فضانوردان به ماه در راه آماده‌سازی برای ارسال انسان به مریخ است.

بیل نلسون، مدیر ناسا در بیانیه‌ای گفته است: سال گذشته، این دانه‌ها در ماموریت آرتمیس ۱ در فاصله ۴۰ هزار مایلی (۶۴ هزار و ۳۷۵ کیلومتری) فراتر از ماه پرواز کردند. با کمک سازمان جنگلداری وزارت کشاورزی ایالات متحده این نسل جدید از «درختان ماه» روح اکتشاف را در جوامع ما می‌کارند و الهام بخش نسل بعدی کاشفان خواهند شد. درختان ماموریت قمری آرتمیس ناسا در حال بازگرداندن علم و نبوغِ اکتشافات فضایی به زمین هستند.

در سال ۱۹۷۱، استوارت روزا (Stuart Roosa)، خلبان ماژول فرماندهی آپولو ۱۴، صد‌ها دانه درخت را به عنوان بخشی از کیت شخصی خود به فضا حمل کرد. پس از بازگشت ماموریت ماه به زمین، سازمان جنگلداری بذر‌ها را کاشت. نهال‌های درخت ماه آپولو در سراسر کشور کاشته شدند، بسیاری از آن‌ها به عنوان بخشی از جشن دویستمین سالگرد ایالات متحده در سال ۱۹۷۶ کاشته شدند.

اکنون ناسا امیدوار است که نسل جدیدی از درختان ماه در زمین ریشه دوانده و میراثی را که بیش از ۵۰ سال پیش به جا گذاشته شد، ادامه دهند. دانه‌هایی که در فاصله ۴۳۵ هزار کیلومتری از زمین در فضاپیمای اوریون پرواز کردند شامل چنار، صمغ شیرین، صنوبر داگلاس، کاج لوبلی و سکویا‌های غول پیکر بودند. این بذر‌ها جوانه زدند و به صورت نهال رشد کردند تا برای نقش جدید خود به عنوان درختان ماه آرتمیس آماده شوند.

رندی مور (Randy Moore)، رئیس سازمان جنگلداری می‌گوید: دانه‌هایی که در ماموریت آرتمیس پرواز کردند، به‌زودی به درختان ماهی تبدیل خواهند شد که با افتخار در دانشگاه‌ها و مؤسسات در سراسر کشور سر برافراشته‌اند. این درختان، مانند درختان پیش از خود، به عنوان نمادی قدرتمند عمل می‌کنند که نشان می‌دهند وقتی ذهن خود را به کاری اختصاص می‌دهیم، چیزی وجود ندارد که نتوانیم انجام دهیم. آن‌ها الهام‌بخش نسل‌های آینده دانشمندان خواهند بود که پژوهش‌های آن‌ها زیربنای همه مواردی خواهد بود که ما اینجا در سازمان جنگلداری روی آن‌ها کار می‌کنیم.

مدارس، کتابخانه‌ها، موزه‌ها و سایر مواردی که با دانش‌آموزان یا مردم درگیر هستند، تشویق می‌شوند تا برای دریافت نهال درخت ماه ناسا درخواست دهند. مؤسسات واجد شرایط شامل سازمان‌های رسمی و غیررسمی، دانشگاه‌ها، سازمان‌های اجتماعی، مراکز علمی و سازمان‌های دولتی هستند.

زمان ثبت درخواست در روز ۶ اکتبر به اتمام می‌رسد.

ناسا و سازمان جنگلداری درخواست‌های ارسال شده را بررسی خواهند کرد تا امکان‌پذیر بودن میزبانی یک نهال را تعیین کنند. سازمان جنگلداری گونه‌های نهال را برای گیرندگان انتخاب شده بر اساس منطقه جغرافیایی آن‌ها در ایالات متحده انتخاب خواهد کرد. ناسا در حال همکاری با سازمان جنگلداری برای تشخیص جدول زمانی برای توزیع نهال در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ است.

با کاشت درختان ماه آرتمیس، ناسا راه‌های جدیدی را برای جوامع سراسر کشور ایجاد می‌کند تا با اکتشاف بشر در فضا ارتباط برقرار کنند. / اسپیس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار