پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

کلاهبرداری با ترفند «بسته اینترنتی رایگان ویژه اربعین»

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که با راه‌اندازی صفحه فیشینگ و ترفند«بسته اینترنتی رایگان ویژه اربعین» حساب شهروندان را خالی می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۱۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری عاملان راه اندازى صفحه فیشینگ با ترفند بسته‌های اینترنتی رایگان ویژه اربعین خبر داد.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ تصریح کرد: در پی مراجعه شخصی به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغ دویست میلیون ریال از حساب بانکى‌اش توسط فرد یا افرادى ناشناس رسیدگى به این پرونده در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

 

شاکی در اظهاراتش اعلام کرد: جهت خرید بسته اینترنت در فضای مجازی مشغول جستجو بودم که با یک سایت مواجه شدم که به مناسبت ایام اربعین بسته‌های اینترنت ویژه رایگان داشتند که فقط با پرداخت هزارتومان فعال می شود که من هم بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و اطمینان از هویت گردانندگان آن سایت اقدام به خرید کردم و پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از چند لحظه تمام موجودی حسابم را از دست دادم.

 

سرهنگ معظمی گودرزی افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کرده و متوجه شدند فردی تحت عنوان ارائه بسته‌های اینترنتی رایگان ویژه اربعین با پرداخت فقط هزارتومان جهت فعالسازی اینترنت و ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می‌کند که متخصصان سایبری پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ پس از شناسایی مجرم در فضای مجازی اطلاعات هویتی متهم را به دست آورده و پس از تشریفات قضایی مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.

 

وی خاطرنشان کرد: این شیاد پس از انتقال به پلیس فتا پایتخت با مشاهده مستندات موجود در پرونده بزه انتسابی را پذیرفت و گفت با ایجاد سایت جعلی بسته های اینترنت رایگان در ایام اربعین، ‌قربانیان خود را به سمت درگاه جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکى افراد نسبت به سرقت موجودی حساب آنان اقدام کردم.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ، نوع تراکنش و ... را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغوا کننده و دروغین خریدهای آنلاین با قیمت‌های ارزان تر را نخورند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده