نشانه‌های تشخیص کارتخوان‌های تقلبی-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

نشانه‌های تشخیص کارتخوان‌های تقلبی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا راهکارهایی برای تشخیص کارتخوان‌های تقلبی بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 06
کد خبر: ۲۰۳۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرهنگ علی محمد رجبی؛ رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا اظهار کرد: هموطنان به‌ویژه زائران اربعین که این روزها در کنار جاده‌ها یا رستوران‌های بین راهی خرید انجام می‌دهند باید دقت کنند دستگاهی به نام اسکیمر وجود دارد که شبیه کارتخوان است؛ این دستگاه می‌تواند کارت‌های بانکی را کپی کند و بعد از اینکه فرد از محل دور شد حسابش را خالی کند.

وی افزود: مهم‌ترین تفاوت دستگاه‌های کارتخوان با دستگاه‌های جعلی که همان اسکیمر نام دارند، این است که صفحه نمایش دستگاه‌های کارتخوان روشن است، یعنی هنگامی که کارت را می‌کشید قبل از اینکه بخواهید رمز را وارد کنید صفحه نمایش آن روشن می‌شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ادامه داد: اما دستگاه‌های جعلی (اسکیمر) صفحه نمایششان بعد از کشیدن کارت خاموش است و فرد با وارد کردن رمز شما، در واقع اطلاعات کارت شما را کپی می‌کند تا بعد از اینکه شما از محل دور شدید بتواند حساب شما را خالی کند.

سرهنگ رجبی به راهکارهایی برای جلوگیری از کپی شدن کارت‌های بانکی اشاره و بیان کرد: تا جایی که می شود کارت را خودتان در دستگاه کارتخوان بکشید تا در گام اول بتوانید چک کنید آن دستگاه کارتخوان واقعی است یا دستگاه کپی.

وی خاطرنشان کرد: اگر امکان کشیدن کارتخوان نبود؛ رمز را حتما خودتان وارد کنید تا فرد کلاهبردار نتواند به رمز کارت شما دست پیدا کند (اگر فردی که کارت را کپی می‌کند، رمز شما را نداشته باشد امکان خالی کردن حساب نیست)./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار