ظریف: بلیط گفت‌وگوی آمریکا با ایران، بازگشت به توافق هسته‌ای است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ظریف: بلیط گفت‌وگوی آمریکا با ایران، بازگشت به توافق هسته‌ای است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که تا زمانی که آمریکا به توافق هسته‌ای پایبند نباشد، نمی‌توان با این کشور گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه (امروز) تأکید کرد که اگر آمریکا خواهان گفت‌وگو است، باید ابتدا به «تروریسم اقتصادی» علیه مردم ایران پایان دهد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ظریف که در کوالالامپور مالزی در جمع گروهی از خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «ایالات متحده علیه مردم ایران جنگ اقتصادی به راه انداخته است. تعامل با ایالات متحده برای ما ناممکن است، مگر اینکه این کشور جنگ و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را متوقف کند.»

 

وی افزود: «بنابراین اگر می‌خواهند به اتاق بازگردند، بلیطی وجود دارد که باید خریداری کنند و آن بلیط اجرای توافق [هسته‌ای] است.»

 

ظریف همچنین تأکید کرد که ایران به دنبال گفت‌وگو برای گفت‌وگو نیست و تنها در صورتی وارد مذاکره می‌شود که بداند این مذاکره می‌تواند به نتیجه ختم شود.

 

واشنگتن با وجود اعمال ده‌ها تحریم تازه علیه تهران، به صورت مداوم از گفت‌وگوی «بدون قید و شرط» با ایران صحبت می‌کند. آمریکا همزمان فهرستی طولانی از شروط و خواسته‌ها مطرح کرده که می‌گوید هر توافقی در آینده، باید این شروط را محقق کند. جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که این واشنگتن بوده است که با خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی، میز گفت‌وگو را ترک کرده است. تهران در عین حال تأکید دارد که در مورد برنامه دفاعی و منطقه‌ای خود با کسی مذاکره نمی‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده