موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟

برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملا کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملاً کذب است.

رسانه‌های ضد ایرانی طی چند روز اخیر تلاش بسیار کردند تا با بهره‌گیری از سوژۀ آرمیتا گراوند و مشابهت‌سازی آن با مهسا امینی فتنه و آشوب دیگری رقم بزنند.

اما اطلاع‌رسانی‌های به موقع و انتشار فیلم‌های متعدد از واقعیت صحنۀ راه را بر آن‌ها بست. به‌دلیل همین ناکامی، این رسانه‌ها در تلاشند حالا با اخبار دروغی نظیر بازداشت مادر آرمیتا این سوژه را در راستای هدف خود پیش ببرند.

گفتنی است؛ بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو و صفحات مجازی آن‌ها در سال گذشته نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ را درباره اغتشاشات سال گذشته منتشر کرده‌اند.

در این پیمایش صرفا عملکرد ۵ رسانه شامل بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، من و تو وابسته به جریان بهائیت بررسی شده بود..

در این پژوهش مصادیق اخبار خلاف واقع شامل: جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونه‌سازی، بزرگنمایی و کوچک‌نمایی بوده است. ضمنا اخباری که توسط این رسانه‌ها مورد سانسور خبری قرار گرفته نظیر تکذیبیه‌ها در مورد کشته‌های دروغین مورد بررسی قرار نگرفته است. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر