آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تایمز: روسیه به ایران مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت پیشنهاد داد +نقشه

یک رسانه آمریکایی گزارش داده روسیه به ایران یک مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت خود به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه آمریکایی امروز جمعه گزارش داده روسیه در اقدامی که از گسترش روابط میان مسکو و تهران حکایت دارد به ایران مسیر جدیدی برای انتقال نفت به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.

 

به نوشته تایمز، ایران قبلاً محموله‌های نفت خود به سوریه و ترکیه را از طریق کانال سوئز انتقال داده است. اما بعد از خروج آمریکا از برجام انتقال نفت از این این مسیر برای ایران دشوار شده است، زیرا کشورهایی که اقدام به خریداری نفت ایران کنند یا به انتقال محموله‌های آن کمک کنند ممکن است با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند.

 

«گئورگی مارادوف»، نماینده کرملین در شبه جزیره کریمه گفت که ایران می‌تواند از قابلیت‌های کشتی‌رانی این شبه‌جزیره استفاده کرده و نفت خودش را از طریق کانال «ولگا-دن» به دریای سیاه منتقل کند.

 

مارادوف تأکید کرد: «منافع دوجانبه بین ایران و کریمه به ویژه با توجه به سیاست‌های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا رو به افزایش است.»

 

طبق نوشته روزنامه تایمز، کانال ولگ-دن 63 مایل طول دارد و بخشی از آبراهی است که دریای خزر را از طریق دریای آزوف و دریای سیاه به اقیانوس‌های جهان متصل می‌کند.

این روزنامه می‌نویسد تهران هنوز علناً به درخواست روسیه پاسخ نداده اما اعطای مسیر جایگزین نفتی می‌تواند فرصت ارزشمندی در اختیار صنعت نفت ایران قرار دهد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار