شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد

تایمز: روسیه به ایران مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت پیشنهاد داد +نقشه

یک رسانه آمریکایی گزارش داده روسیه به ایران یک مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت خود به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه آمریکایی امروز جمعه گزارش داده روسیه در اقدامی که از گسترش روابط میان مسکو و تهران حکایت دارد به ایران مسیر جدیدی برای انتقال نفت به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.

 

به نوشته تایمز، ایران قبلاً محموله‌های نفت خود به سوریه و ترکیه را از طریق کانال سوئز انتقال داده است. اما بعد از خروج آمریکا از برجام انتقال نفت از این این مسیر برای ایران دشوار شده است، زیرا کشورهایی که اقدام به خریداری نفت ایران کنند یا به انتقال محموله‌های آن کمک کنند ممکن است با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند.

 

«گئورگی مارادوف»، نماینده کرملین در شبه جزیره کریمه گفت که ایران می‌تواند از قابلیت‌های کشتی‌رانی این شبه‌جزیره استفاده کرده و نفت خودش را از طریق کانال «ولگا-دن» به دریای سیاه منتقل کند.

 

مارادوف تأکید کرد: «منافع دوجانبه بین ایران و کریمه به ویژه با توجه به سیاست‌های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا رو به افزایش است.»

 

طبق نوشته روزنامه تایمز، کانال ولگ-دن 63 مایل طول دارد و بخشی از آبراهی است که دریای خزر را از طریق دریای آزوف و دریای سیاه به اقیانوس‌های جهان متصل می‌کند.

این روزنامه می‌نویسد تهران هنوز علناً به درخواست روسیه پاسخ نداده اما اعطای مسیر جایگزین نفتی می‌تواند فرصت ارزشمندی در اختیار صنعت نفت ایران قرار دهد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار