سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

هاآرتص: اتاق عملیات ارتش اسرائیل در حمله حماس به طور کامل نابود شد

یک فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی گفت که در عملیات رزمندگان مقاومت، اتاق عملیات ارتش این رژیم هدف قرار گرفته و به طور کامل منهدم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده لشگر 98 ارتش رژیم صهیونیستی به روزنامه هاآرتص گفت در عملیات روز شنبه نیروهای عزالدین القسام، اتاق عملیات ارتش اشغالگر در نزدیکی غزه به طور کامل نابود شده و تمامی نظامیان داخل آن نیز کشته شده‌اند.

 

او اذعان کرد: «ضربه مهلکی خوردیم، آن‌ها آمدند و هر که سد راهشان بود را کشتند، بسیاری از غیرنظامیان را هم با خود بردند».

 

همزمان خبرگزاری تایمز اسرائیل خبر داد که ارتش صهیونیستی به 100 خانواده شهرک‌نشین اطلاع داده است که حداقل یکی از اعضای آن‌ها در اسارت حماس قرار دارد.

 

روزنامه هاآرتص در گزارش دیگری نوشت که حمله ناگهانی حماس به رژیم صهیونیستی، بدترین شکست در تاریخ موجودیت رژیم صهیونیستی بوده است و آن را وخیم‌تر از شکست «یوم کیپور» توصیف کرد.

 

این روزنامه اسرائیلی در مقدمه گزارش خود عملیات حماس را با شکست صهیونیست‌ها در جنگ یوم کیپور مقایسه کرد و نوشت، «سوپرایز بزرگ‌‌تر بود، «توجیهات» (ارائه شده توسط نتانیاهو) احمقانه‌تر بوده است و غفلت صورت گرفته بسیار هولناک‌تر بود و ضربه‌‌ به روحیه وخیم‌تر و هرج و مرج دیوانه‌تر و شوکی که وارد شد بیشتر بود و شمار غیرنظامیانی که به قتل رسیدند نیز بسیار بالاتر بود».

 

صبح روز شنبه (۱۵ مهر) بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

به گفته فرمانده کل کتائب القسام، «در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد».

 

نیروهای مقاومت همچنین در اقدامی بی سابقه به حداقل هفت شهرک‌صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمامر عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم موقت محسوب می‌شود؛ طبق گفته روزنامه یدیعوت احارانوت تاکنون بالغ بر هزار صهیونیست در این حمله به هلاکت رسیده‌اند./ فارس

ارسال نظر