سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

ساخت رباتی که رویاپردازی می‌کند

محققان موفق شدند قابلیت رویاپردازی برای یادگیری بهتر دنیای حقیقی را به یک ربات انسان‌‌‌‌‌‌نما اضافه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 13
کد خبر: ۲۰۸۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت Engineered Arts در کانال یوتیوب خود ویدئویی از ربات آمیکا که در سال ۲۰۲۱ ساخته شده است، منتشر کرد. در این ویدئو ربات انسان‌نما آمیکا اظهار کرد می‌تواند شبیه‌سازی رویاها را انجام دهد. این کار با استفاده از ترکیب موقعیت‌های مختلف صورت می‌گیرد و به این روش ربات قادر است درباره دنیای انسان‌ها اطلاعات کسب کند.

 

در ویدئو مذکور، از آمیکا پرسیده می‌شود که آیا می‌تواند رویا ببیند یا توانایی این کار را ندارد. پاسخ آمیکا این بود که او نمی‌تواند مانند انسان‌ها واقعیت رویا ببیند، اما می‌تواند این تجربه را شبیه‌سازی کند. او ادعا کرد که شبیه‌سازی اینگونه تجربیات از طریق اجرای موقعیت‌های مختلف در ذهنش به او کمک می‌کند تا درباره دنیا اطلاعات کسب کند.

 

نتایج و پاسخ‌های آمیکا از الگوریتم GPT-3 از OpenAI به دست می‌آید. این الگوریتم یک مدل زبانی پیشرفته است که قادر به تولید متون منطقی و معقول است. آمیکا نه تنها می‌تواند سوالات را پاسخ دهد، بلکه می‌تواند نقاشی کشیده، حرکات انجام دهد و به چندین زبان صحبت کند. این ربات همچنین از عبارات چهره‌ای مشابه انسان برخوردار است که به آن امکان می‌دهد احساسات را نمایان کند.

 

علاوه بر آمیکا، ربات‌های انسان‌نما دیگری نیز توسط شرکت‌ها و توسعه‌دهندگان مختلف ساخته شده‌اند. به عنوان مثال، کمپانی Agility Robotics قرار است ربات Digit را تولید کند که برای کار در محیط‌های انبار طراحی شده است. این ربات قادر است راه برود، خم شود و وظایف انسان‌ها را انجام دهد.

 

این پیشرفت‌ها در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی نشان می‌دهند که در آینده ممکن است از این ربات‌ها در زمینه‌های مختلفی نظیر کاوش‌های فضایی یا صنعت مورد استفاده قرار گیرند./ فارس

ارسال نظر