چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

جنگ روانی علیه مردم غزه با هشدار برای انتقال به مناطق جنوبی

جنگ روانی علیه مردم غزه با هشدار برای انتقال به مناطق جنوبی وزارت امور داخلی جنبش حماس در غزه اعلام کرد: ضرب الاجل رژیم صهیونیستی برای انتقال ساکنان نوار غزه به مناطق جنوبی، با هدف جنگ روانی انجام می شود و از مردم می خواهیم به آن توجه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 13
کد خبر: ۲۰۸۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع رسانی دولت در نوار غزه شایعات منتشر شده مبنی بر اینکه سازمان ملل ابلاغیه‌ای را از رژیم اشغالگر صهیونیستی برای انتقال تمامی ساکنان شمال نوار غزه به جنوب آن ظرف ۲۴ ساعت آینده دریافت کرده است، تکذیب می‌کند و خاطرنشان می‌کند که چنین شایعاتی در چارچوب جنگ روانی و ارعاب شهروندان فلسطینی قرار دارد.

 

وزارت امور داخلی جنبش حماس در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای بر لزوم عدم پاسخگویی به هشدار صوتی منتشر شده توسط رژیم صهیونیستی برای انتقال ساکنان شمالی غزه به جنوب آن طی ۲۴ ساعت، تاکید و خاطرنشان کرد که این رژیم اکنون بر جنگ روانی برای ضربه زدن به جبهه داخلی و آواره کردن شهروندان تمرکز کرده است.

 

دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه با تاکید بر اینکه تعیین ضرب الاجل برای مردم غزه با هدف انتقال آنها به مناطق جنوبی، تبلیغات نادرست و جنگ روانی است، از شهروندان خواست تا نسبت به آن بی توجهی کنند.

 

پیشتر خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده بود که ارتش رژیم صهیونیستی به سازمان ملل اطلاع داده است که ۱.۱ میلیون فلسطینی در غزه باید ظرف ۲۴ ساعت آینده به مناطق جنوبی غزه نقل مکن کنند.

 

با این حال، خبرنگار المیادین تأیید کرد که «هیچ اطلاعیه رسمی از سوی سازمان ملل در مورد حرکت ساکنان شمال نوار غزه به جنوب آن دریافت نشده است».

 

به نوشته وب سایت آمریکایی «اکسیوس»، این پیام صوتی- در صورت تأیید - ممکن است نشان دهنده این باشد که «ارتش اسرائیل برای عملیات زمینی قریب الوقوع در غزه آماده می شود».

 

سازمان ملل متحد امروز جمعه اعلام کرد که بیش از ۴۲۳ هزار فلسطینی در نتیجه بمباران شدید رژیم صهیونیستی در چند روز گذشته مجبور به ترک خانه‌های خود در نوار غزه شدند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار