رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تظاهرات کشورهای عربی برای همبستگی با فلسطین

تظاهرات کشورهای عربی برای همبستگی با فلسطین روز پنجشنبه بسیاری از کشورهای عربی شاهد برگزاری تظاهرات‌های گسترده برای اعلام حمایت از فلسطین بودند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، مردم چند کشور عربی به نشانه یاری فلسطینیان در نوار غزه به خیابان‌ها آمده و در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی شعار سر دادند.

 

در اردن هزاران نفر از مردم این کشور با برگزاری تظاهراتی مقابل مسجد الحسینی و میدان النخیل، در حمایت از مقاومت فلسطین شعار سر دادند.

 

اردنی‌ها پس از اقامه نماز جمعه شعارهایی در حمایت از مقاومت در غزه و دستآوردهای آن در عملیات پیروزمندانه طوفان الأقصی، سر دادند.

 

تظاهرات‌کنندگان خواستار رفع محاصره ۱۷ ساله علیه غزه شده و بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه که به شهادت صدها نفر و زخمی شدن هزاران نفر منجر شده است، تأکید کردند.

 

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات شعار می‌دادند: «ملت خواهان آزادی فلسطین است».

 

بنابر گزارش وبگاه فلسطینی «عمون»، صدها نفر از مردم اردن نیز در تلاش برای رسیدن به مناطق نزدیک به مرز فلسطین اشغالی، در منطقه الأغوار تجمع کردند.

 

در قطر نیز پس از برگزاری نماز جمعه، تظاهراتی در حمایت از غزه و مردم فلسطین برگزار شد. در بغداد پایتخت عراق نیز راهپیمایی میلیونی برای یاری فلسطین در میدان التحریر برگزار شد و تظاهرات‌کنندگان در حمایت از آرمان فلسطین شعار سر دادند.

 

همچنین صدها لبنانی در تظاهرات بزرگ حمایت از فلسطینیان در نوار غزه مشارکت کردند. تظاهرات‌کنندگان درباره تداوم محاصره تحمیلی بر نوار غزه هشدار دادند و صدها لبنانی نیز در تلاش برای عبور از دیوار مرزی، به سمت مناطق مرزی اراضی اشغالی فلسطین حرکت کردند.

 

در لیبی نیز مردم این کشور با برگزاری تظاهراتی کشتار افراد بی‌گناه به ویژه کودکان در غزه را محکوم کردند.


ده‌ها هزار نفر در شهرهای یمن نیز با برگزاری تظاهراتی در میادین، خشم خود را از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان غزه ابراز کردند.

 

تظاهرات‌کنندگان یمنی شعار می‌دادند «لبیک ای غزه»، «جانم فدای غزه»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار