آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

شایع‌ترین علل نابینایی

یک فلوشیپ شبکیه گفت: سلامت چشمان خود را جدی بگیرید، حتی اگر هیچ بیماری یا مشکل زمینه‌ای هم ندارید به صورت دوره‌ای از سلامت چشمان خود مطمئن شوید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ همایون نیک خواه، در تعریف نابینایی اظهار کرد: نابینایی اغلب برای توصیف افت شدید بینایی در یک یا هر دو چشم با حفظ اندکی از قدرت بینایی باقی مانده استفاده می‌شود.

وی افزود: اختلال در بینایی یا کم بینایی، به این معنی است که بینایی فرد حتی با عینک، لنز‌های تماسی، دارو یا جراحی بهبود نمی‌یابد.

نیک خواه ادامه داد: اختلال در بینایی می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد.

دانشیار گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه روز جهانی نابینایی با هدف جلب توجه عموم به اهمیت بینایی نامگذاری شده است، افزود: به طور کلی در هر جامعه‌ای برخی افراد از بینایی کافی برخوردار نیستند بنابراین باید توسط برنامه ریزان سیاست گذاران بهداشتی تمهیدات ویژه‌ای برای بهبود وضعیت این افراد در نظر گرفته شود.

نیک خواه اهمیت پیشگیری از نابینایی را مورد تاکید قرار دادو گفت: بسیاری از بیماری‌هایی که منجر به نابینایی می‌شود قابل پیشگیری و درمان هستند.

وی، شایع‌ترین علل نابینایی در کشور را بیماری‌های چشمی ناشی از دیابت عنوان کرد و ادامه داد: درگیری چشم و در ادامه آن نابینایی ناشی از بیماری قند بسیاری جدی و قابل پیشگیری است.

نیک خواه در ادامه بیماری‌های چشمی همانند گلوکوم یا آب سیاه، کاتاراکت و یا آب مروارید را از دیگر بیماری‌هایی دانست که در صورت بی توجهی و عدم درمان بموقع، می‌تواند فرد را تا پایان عمر نابینا کند.

وی توصیه کرد: با مراجعه به موقع به پزشک و درمان این بیماری‌ها می‌توان به راحتی از نابینایی و معلولیت پیشگیری کرد.

این چشم پزشک، از ارائه تمامی خدمات مربوط به بینایی و نابینایی در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و عمل به توصیه‌های متخصصان برای پیشگیری از نابینایی و کم بینایی را خواستار شد.

انجام معاینات دوره‌ای چشم، کنترل بیماری دیابت و توجه به سلامت و چکاپ چشمان دوره‌ای نوزادان نارس از مهمترین عواملی بود که نیک خواه برای پیشگیری از نابینایی ضرورت توجه به آن را توصیه کرد.

فلوشیپ شبکیه در ادامه ضرورت ایجاد زیرساخت‌های عمومی، شهری و رفاهی را برای نابینایان و کم بینایان خواستار شد و تاکید کرد: خیلی از این نابینایان در رفت و آمد‌های روزانه دچار مشکل هستند و یا درگیر پیدا کردن شغل شده اند، لازم است سازمان‌های دخیل تمهیداتی را اتخاذ کنند تا این افراد همانند سایرین از زندگی عادی بهره‌مند شوند.

وی در خاتمه هشدار داد: حتماً سلامت چشم‌های خود را جدی بگیرید، حتی اگر هیچ بیماری یا مشکل زمینه‌ای هم ندارید بصورت دوره‌ای از سلامت چشمان خود مطمئن شوید. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار