رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

لاوروف به کره شمالی رفت

وزیر خارجه روسیه برای دیدار با مقامات کره شمالی و رایزنی درباره روابط دوجانبه، امروز وارد پیونگ‌یانگ شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه عزم روسیه و کره شمالی برای تقویت روابط دوجانبه در بحبوحه جنگ اوکراین و تنش‌زایی‌های آمریکا در منطقه شرق آسیا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه این کشور به پیونگ‌یانگ سفر کرد.

 

خبرنگار شبکه «ریانووستی» اعزامی با هیأت وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گزارش داد که لاوروف برای سفر کاری دو روزه وارد کره شمالی شده است.

 

بر این اساس، وزیر خارجه روسیه در سفر به پیونگ‌یانگ قرار است با «چوی سونگ هوی» همتای خود از کره شمالی دیدار و رایزنی کند.

 

سفر لاوروف به کره شمالی چند هفته پس از سفر «کیم جونگ اون» رهبر این کشور به شرقی‌ترین نقطه روسیه و دیدار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پایگاه فضایی وستوچنی انجام می‌شود.

 

وزیر خارجه روسیه پیش از این سفر گفت که غرب در تلاش است تا مقررات مطلوب خودش را به جای قوانین بین‌المللی بر کشورهای دیگر تحمیل کند، اما مهم است که جهانیان بار دیگر منشور سازمان ملل و اعلامیه حقوق‌بشر را به آنها تفهیم نمایند.

 

به نوشته ریانووستی، آخرین باری که لاوروف به کره شمالی سفر کرده بود در اواخر ماه می ۲۰۱۸ بود. قبل از آن، لاوروف در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۰۴ به پیونگ یانگ رفته بود.

 

پیش از این، کرملین تکرار ادعاهای بی‌اساس غرب مبنی بر کمک نظامی کره شمالی به روسیه و ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی به این کشور برای استفاده در جنگ اوکراین را محکوم کرده بود./ فارس

ارسال نظر