قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

فروش کالا در حراج خرده فروشی اموال تملیکی به هزار قلم رسید

فروش کالا در حراج خرده فروشی اموال تملیکی به هزار قلم رسید معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در سی و هفت حراج خرده فروشی برگزار شده، یک هزار قلم کالا عرضه شده و نزدیک به ۷ میلیارد تومان کالا به فروش رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید غلامی باغی درباره حراج خرده فروشی این سازمان اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱ از اصلی‌ترین روش‌های فروش کالای سازمان، فروش در بستر مزایده‌های سراسری بود و در کنار آن، حراج‌های حضوری به صورت ماهانه تا سطح معاملات متوسط کشور برگزار می‌شد.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: بر اساس آسیب شناسی که صورت گرفت، مشخص شد که امکان حضور همه اقشار جامعه از سراسر کشور در یک سالن خاص و در یک روز خاص برای این مزایده‌ها وجود ندارد و رقابت در این حراج‌های حضوری محدود بود.

وی ادامه داد: به دلیل حرکت سازمان به سمت شفافیت و افزایش رقابت، حراج‌های حضوری از دستور کار خارج شد و کالاهایی را که قابلیت‌های عمده فروشی داشت به مزایده سراسری الکترونیکی منتقل و برخی از کالاهایی دارای قابلیت نیز در حراج‌های خرده فروشی عرضه شد.

غلامی باغی با بیان اینکه این اتفاق جدید به صورت آزمایشی از ابتدای سال ۱۴۰۲ صورت گرفت، خاطرنشان کرد: از دو ماه قبل با حضور وزیر اقتصاد سامانه حراج خرده فروشی رسماً افتتاح شد و تاکنون سی و هفت مرحله حراج خرده فروشی برگزار شد که ۱۰ استان مشارکت فعال داشتند.

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: در این حراج‌ها یک‌هزار قلم کالا عرضه شده و نزدیک به ۷ میلیارد تومان کالا به فروش رسیده است.

وی با بیان اینکه در این حراج‌ها از روش نوین و مبتنی بر ابزار الکترونیک استفاده شد، افزود: شرکت در آن برای همه افراد جامعه رایگان است حتی کارکنان دولت نیز می‌توانند در آن شرکت کنند که موجب شد بخشی از خانوارها کالاهای مورد نیاز خود را به صورت تک قلمی از سازمان خریداری کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار