رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

در سفر هیئت حماس به مسکو چه گذشت؟

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد در سفر هیئتی از جنبش حماس به مسکو درباره «آزادسازی گروگان‌ها» و تخلیه اتباع روسیه و سایر کشورهای خارجی از غزه رایزنی انجام گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 27
کد خبر: ۲۱۰۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام وزارت خارجه روسیه، مسکو در این نشست بر موضع خود در خصوص تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی در داخل مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنجشنبه تأیید کرده بود هیئتی به نمایندگی از حماس به مسکو سفر کرده است. این سفر خشم مقام‌های رژیم صهیونیستی را برانگیخت.

خبرگزاری ریانووستی پیش از این گزارش داده بود موسی ابو مرزوق سرپرستی این هیئت در سفر به مسکو را به عهده خواهد داشت.

این سفر در شرایطی انجام شده که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد پنجشنبه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و خنثی‌کردن قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم موقت صهیونیستی، تمجید کرده بود.

هنیه طی بیانیه‌ای گفت: «از همه کشورهای عضو و غیر عضو در شورای امنیت که خواستار پایان دادن به تجاوزات علیه مردم فلسطین در غزه شدند، قدردانی می‌کنیم».

وی همچنین افزود: «ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که اشغالگران را ملزم به رعایت قوانین حقوق بشر و اعمال قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی علیه مردم ما در فلسطین و به‌طور خاص در نوار غزه کنند».

پیش از این، نمایندگی آمریکا در سازمان ملل پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت توزیع کرده بود که ضمن محکوم‌کردن عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس، از تداوم حملات ددمنشانه رژیم کود‌ک‌کُش صهیونیستی به نوار غزه حمایت می‌کرد.

این قطعنامه اما با وتوی چین و روسیه در شورای امنیت به تصویب نرسید. در مقابل آمریکا نیز برای تلافی، قطعنامه پیشنهادی روسیه برای توقف حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه را وتو کرد.

بعد از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت حماس علیه رژیم تروریست صهیونیستی در تاریخ هفتم اکتبر که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد، کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد.

طبق آمارهای وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان تجاوزات همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به مردم در نوار غزه و کرانه باختری بیش از ۵۵۰۰ هزار شهید و بیش از ۱۵ هزار مجروح رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر