واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران

ارتش رژیم اشغالگر مدعی حضور برخی نظامیانش در نوار غزه شد

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به هدف تل‌آویو برای گسترش عملیات در مرز نوار غزه، مدعی پیشروی در نبرد و استقرار برخی نظامیان اشغالگر در غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی امروز، شنبه ۲۸ اکتبر مدعی ورود به غزه و هدف قراردادن تعدادی از فرماندهان جنبش مقاومت اسلامی حماس شد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، وی مدعی شد: نیروهای ما که در طول شب وارد نوار غزه شدند، همچنان در مواضع خود مستقر هستند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد: عملیات نظامی ما تا نابودی حماس و بازگشت افراد ربوده شده ادامه خواهد داشت.

 

او درباره عملیات محدود اشغالگران در مرز نوار غزه گفت: ما در حال پیشروی در جنگ هستیم؛ نیروهای ما وارد شمال غزه شده و دامنه عملیات خود را گسترش داده‌اند.

 

سخنگوی ارتش اشغالگران ضمن اذعان به شهادت تعدادی از فرماندهان حماس، مدعی شد: ما شبانه به زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان در پاسخ، به هدف قراردادن اسرائیل حمله کردیم.

 

رسانه‌های صهیونیستی هم امروز مدعی شدند که حضور نظامیانی از ارتش رژیم صهیونیستی در داخل نوار غزه شده بود؛ در حالی که به نقل از منابعی اذعان می‌کنند فرماندهان ارتش در حال رایزنی‌های جدیدی برای تعیین اهداف و مراحل بعدی عملیات نظامی در غزه هستند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی از شب گذشته حملات  خود علیه غیرنظامیان و بیمارستان‌ها را افزایش داده، اما ادعای برخی منابع مبنی بر آغاز حمله نظامی را رد و این تحرکات را صرفاً «توسعه عملیات زمینی» توصیف کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار