رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شهادت ۴۶ خبرنگار در نوار غزه

شهادت ۴۶ خبرنگار در نوار غزه دفتر رسانه‌ای دولت در غزه از شهادت ۴۶ خبرنگار از آغاز حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز نبرد «طوفان الاقصی» تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر رسانه‌ای دولت در غزه امروز شنبه، ۴ نوامبر و در بیست و نهمین روز از نبرد «طوفان الاقصی» اعلام کرد که تاکنون ۴۶ خبرنگار مستقر در غزه، هدف حملات رژیم اشغالگر قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند.

 

براساس گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، بمباران روز پنجشنبه جنگنده‌های اسرائیل، صدای حقیقت دیگری را در غزه هدف قرار داد؛ جایی که «محمد ابوحطب»، خبرنگار تلویزیون فلسطین، شهید شد تا به جمع ده‌ها تن از همکاران شهیدش بپیوندند.

 

نظامیان رژیم صهیونیستی ابوحطب و تعدادی از اعضای خانواده‌اش را پس از هدف قرار دادن خانه‌اش در خان یونس ترور کردند تا تلاش‌های او در جریان پوشش خبری تجاوزات آن‌ها به غزه و انتقال پیامش به جهانیان را متوقف کنند.

 

«میک والاس» قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا، روزهای گذشته و در واکنش به هدف قرار گرفتن خانواده خبرنگار الجزیره در غزه، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته بود: دولت آپارتاید اسرائیل روزنامه‌نگارانی را هدف قرار می‌دهد که جرات می‌کنند جنایات جنگی آن‌ها را افشا کنند.

 

رسانه‌های انگلیسی برخلاف ادعاهای غرب در حمایت از آزادی بیان، هفته دوم درگیری‌ها در غزه، از تعلیق کاری ۶ خبرنگار شبکه «بی بی سی»، به خاطر انتشار پست‌هایی در حمایت از فلسطین در شبکه‌های اجتماعی خبر داده‌ بود.

 

روزنامه «فایننشال تایمز» در توضیح دلایل تعلیق این خبرنگاران، گزارش داده بود: پست‌هایی که توسط خبرنگاران سرویس عربی بی‌بی‌سی از جمله خبرنگاران این رسانه در مصر و لبنان توئیت و یا لایک شده‌اند محتوایی در حمایت از فلسطین و یا انتقاد از مواضع رژیم صهیونیستی داشته‌اند.

 

جنایات رژیم صهیونیستی امروز برای بیست و نهمین روز متوالی از حملات تجاوزکارانه به نوار غزه، با حملاتی علیه بیمارستان‌ها، مساجد و منازل مسکونی ادامه یافت؛ اشغالگران مخازن آب، ژنراتورهای برق، ایستگاه‌های انرژی خورشیدی و حتی کشتی ماهیگیران را هم هدف قرار دادند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار