سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

زباله‌های تهران بجای دفن، تبدیل به برق می‌شود

خرید زباله سوزچینی بعد از 10 سال که در میان مدیران شهری دست به دست شد، به مرحله نهایی رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، ماجرای خرید زباله سوز برای تهران، از آن ماجراهای پرحاشیه ای است که از دوره چهارم مدیریت شهری بحثش داغ بوده و هربار بعد از مدتی به فراموش سپرده می شد، در سفر اخیر شهردار تهران به چین به صورت جدی پیگیری شد.

 

خرید زباله سوز برای تهران از حدود ۱۰ سال پیش مطرح شد، و از همان ابتدا هم موافقان و مخالفانی داشت؛ محمد حقانی عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، برخلاف عده‌ای از اعضای شورا، از شهرداری وقت خواست تا از خرید دستگاه زباله سوز چینی پرهیز کند، چون معتقد بود، ماشین آلات زباله سوز چینی عمر مفیدی ندارند و از فناوری پایینی در رعایت مسایل زیست محیطی برخوردار است.

 

بحث دستگاه‌های زباله‌سوز در دوره بعد مدیریت شهری هم باز داغ بود؛ درحالی که پیروز حناچی شهردار وقت تهران از اهدای یک دستگاه امحای زباله های بیمارستانی با ظرفیت ۸۰۰ کیلو در ساعت به تهران خبر داده بود، زهرا نژاد بهرام عضو هیات رئیسه شورای شهر، اعلام کرد، اعضای شورای شهر قم درصدد نصب این زباله سوز در شهر خود برآمدند و دیگر خبری از سرانجام آن منتشر نشد.

 

سال‌ها است چیزی در حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن زباله در تهران دفن می‌شود که معضلات محیط زیستی بیشماری را برای مناطق اطراف ایجاد کرده است. مدیریت شهری ششم برای حل این معضل خرید زباله سوز چینی را در دستور کار قرار داد و درسفر تیم مدیریت شهری به چین، برای خریداری و انتقال تکنولوژی دستگاه‌های روز زباله‌سوز اقداماتی صورت گرفته است.

 

دستگاه‌هایی که داخل شهر مستقر می‌شوند و با حداقل آلودگی (مطابق استاندارد اروپا و چین)، زباله را به انرژی و برق تبدیل می‌کند و حتی شیرابه زباله‌ها را هم تصفیه می‌کنند. این دستگاه ۷۰ برابر دستگاه زباله‌سوز تهران ظرفیت دارد و می‌تواند در یک روز کاری تا حدود ۵ هزار تُن پسماند را سوزانده و تبدیل به برق کند.

 

به گفته شهردار تهران، هیأت چینی به تهران می‌آید و قرار است شرکت چینی مابه ازای سرمایه‌اش برق از تهران بگیرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار