حمله هکری به شرکت «بوئینگ»-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست

حمله هکری به شرکت «بوئینگ»

گروه هکری «لاک‌بیت» داده‌های شرکت بوئینگ را هک کرده و سپس آنها را به صورت آنلاین منتشر کرد. بوئینگ یکی از بزرگترین صنایع دفاعی و فضایی جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، اطلاعات داخلی شرکت بوئینگ، یکی از بزرگترین صنایع دفاعی و فضایی جهان، توسط گروه هکری «لاک‌بیت»، به صورت آنلاین منتشر شد.

 

هکرها در ماه اکتبر(مهر-آبان) گفته بودند که مقدار زیادی از داده‌های حساس را از این غول هوافضا به دست آورده‌اند و اگر بوئینگ تا 2 نوامبر(11آبان) باج مورد نظر آنها را نپردازد، این اطلاعات را به صورت آنلاین منتشر خواهند کرد.

 

بر اساس پستی در وب سایت لاک‌بیت، داده های بوئینگ در ساعات اولیه صبح جمعه منتشر شد. بوئینگ در بیانیه ای تایید کرد که بخش قطعات و تجارت توزیع این شرکت تحت تاثیر حادثه امنیت سایبری قرارگرفته اند.

 

بوئینگ گفت: «ما آگاه هستیم که در ارتباط با این حادثه، یک باج افزار اطلاعاتی را منتشر کرده است که می‌گوید از سیستم های ما گرفته است.»

 

این شرکت از اظهار نظر در مورد اینکه آیا داده های دفاعی یا سایر داده های حساس توسط لاک‌بیت به دست آمده است، خودداری کرد.

 

شرکت امنیت سایبری «ترندمیکرو» در سال گذشته اعلام کرد باج افزار لاک‌بیت که برای اولین بار در تالارهای گفتمان جرایم سایبری در ژانویه 2020 مشاهده شد، در سراسر جهان شناسایی شده و سازمان هایی در ایالات متحده، هند و برزیل جزو اهداف آن هستند.

 

به گفته آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده این گروه به یک هزار و 700 سازمان آمریکایی حمله کرده است.

 

روز پنجشنبه، بازوی ایالات متحده بانک صنعتی و بازرگانی چین مورد حمله باج افزار قرار گرفت که معاملات در بازار خزانه داری آمریکا را مختل کرد.

 

چندین کارشناس و تحلیلگر باج افزار گفتند که لاک‌بیت پشت این هک بوده است، اگرچه صفحه این باند در دارک وب که معمولاً نام قربانیان خود را در آن منتشر می کند، اشاره ای به این هک نکرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده