هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

تل‌آویو فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی را ممنوع کرد

تل‌آویو فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی را ممنوع کرد رژیم صهیونیستی ضمن صدور دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین اشغالی، تجهیزات این شبکه لبنانی را مصادره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، کابینه امنیتی-سیاسی رژیم صهیونیستی، سحرگاه امروز (دوشنبه)، دستور توقف فعالیت شبکه «المیادین» در فلسطین را صادر کرد.

 

«یو آو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات این رژیم در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند علت صدور این دستور ضربه به «امنیت اسرائیل» بوده است.

 

در این بیانیه اشاره شده است که علاوه‌ بر تعطیلی تمام دفاتر شبکه المیادین، تجهیزات این شبکه لبنانی مصادره خواهد شد و المیادین دیگر امکان استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی را نخواهد داشت.

 

«سالم عطا الله» معاون دبیرکل جنبش مجاهدین فلسطین در واکنش به این قرار گفت: «تصمیم کابینه دشمن صهیونیستی برای ممنوعیت [فعالیت] شبکه المیادین و مصاده تجهیزات این شبکه در اراضی ۱۹۴۸ فلسطین و کرانه باختری خود دلیلی قاطع است که نشان می‌دهد این شبکه در مسیر درست گام بر می‌دارد. این اقدام نشان افتخار این شبکه مقاومت است».

 

او همچنین اشاره کرد که اتخاذ چنین تصمیمی، بیانگر «میزان شکست و ناتوانی صهیونیست‌ها در برابر عملکرد رسانه‌ای مقاومت» و همچنین شکست آن‌ها در پنهان کردن صدا و تصویر حقیقت است.

 

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این تصمیم تعطیلی و جلوگیری از فعالیت شبکه قطری «الجزیره» را نیز در اراضی اشغالی فلسطین اتخاذ کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار