قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

تیراندازی محافظان نوه رئیس جمهور آمریکا به سوی ۳ نفر

تیراندازی محافظان نوه رئیس جمهور آمریکا به سوی ۳ نفر رسانه‌ها بعد از ظهر دوشنبه گزارش کردند که ماموران محافظ نوه رئیس جمهور آمریکا به سوی ۳ نفر که قصد داشتند وارد یک خودروی پلیس شوند، تیراندازی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکایی بعد از ظهر دوشنبه به وقت تهران گزارش کردند که ماموران سرویس مخفی آمریکا که از نوه دختری «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور محافظت می‌کردند، به سوی سه نفر که تلاش می‌کردند وارد خودروی پلیس متوقف شده در شهر «واشنگتن دی سی» شوند، تیراندازی کردند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» یک مقام آگاه در این زمینه اظهار داشت، سرویس مخفی «نائومی بایدن» نوه جو بایدن، اواخر یکشنبه شب به وقت محلی حین حضور در محله «جورج تاون» سه نفر را دیدند که شیشه خودروی خالی از سرنشین پلیس مخفی را شکستند و قصد ورود به این خودرو را داشتند.

سرویس مخفی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از ماموران به سوی این سه نفر تیراندازی کرد، اما گلوله به شخصی اصابت نکرد. به دنبال این حادثه، این سه نفر از منطقه فرار کردند و متعاقب آن پلیس منطقه بیانیه‌ای صادر کرد.

واشنگتن دی سی در سال جاری شاهد افزایش قابل توجه دزدی و سرقت خودرو بوده است. پلیس بیش از ۷۵۰ سرقت خودرو در سال جاری گزارش کرده است.

«هنری کوئلار» نماینده آمریکا از ایالت تگزاس ماه گذشته توسط سه مهاجم مسلح نزدیک ساختمان کنگره مورد سرقت قرار گرفت و خودروی او را دزدیدند، اما به او آسیبی وارد نشد.

جرایم خشونت آمیز در واشنگتن نیز در سال جاری رو به افزایش بوده است و نسبت به سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است. در ماه فوریه، «انجی کریگ» قانونگذار آمریکا از «مینه‌سوتا» در آپارتمان خود مورد حمله قرار گرفت.

منابع خبری گزارش داده‌اند شمار تیراندازی‌های کور در آمریکا حد نصاب جدیدی ثبت کرده و تقریباً در هر هفته یک تیراندازی در این کشور اتفاق می‌افتد.

تحقیق «مرکز افکارسنجی پیو» نشان می‌دهد شمار کودکان و نوجوانانی که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ به ضرب گلوله کشته شده‌اند ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است. نتایج تحقیق مرکز پیو نشان می‌دهد در بازه زمانی بین ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ شمار کودکان و نوجوانانی که بر اثر تیراندازی جانشان را از دست می‌دهند از ۱۷۳۲ مورد به ۲۵۹۰ مورد رسیده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار