پایان شوم رفاقت چند ساله؛ سرقت از خانه دوست در فردیس با نقشه زنانه فوری/ مدارس و ادارات این استان فردا یکشنبه ۷ دیماه تعطیل شدند یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

خیابانی در تهران که روزی ۸۰۰ خودروی متخلف در آن جریمه می‌شود

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور پایتخت از رصد خیابان سیمای ایران توسط تیم‌های گشتی پلیس راهور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ علی‌اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور پایتخت به موضوع «ترافیک در خیابان سیمای ایران در محله شهرک غرب» پرداخت و اظهار داشت: با توجه به وجود ساختمان دوقلوی وزارت بهداشت و چندین مرکز خرید، باشگاه ورزشی، بیمارستان لاله و دانشگاه آزاد، علاوه بر تردد بیماران و کادر درمان به صورت شبانه‌روزی و همچنین رفت و آمد پرسنل دانشگاه و دانشجویان، تردد روزانه کارکنان و مراجعه‌کنندگان به مراکز یاد شده را نیز شاهد هستیم.

 

وی با بیان اینکه تنها در این محدوده روزانه حودد ۸۰۰ برگه جریمه برای تخلفاتی چون توقفات غیر مجاز به صورت دوبل و توقف زیر تابلو از سوی تیم‌های گشتی منطقه ۲ پلیس راهور تهران بزرگ صادر می‌شود؛ گفت: از سویی تقاضای جای پارک ( ظرف و مظروف) با ظرفیت این معبر پرمخاطب و پرمراجعه تناسب و هماهنگی نداشته و ضعف حمل و نقل عمومی در این محل به خوبی به چشم می‌آید.

 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس‌ راهور پایتخت خاطرنشان کرد: علیرغم مکاتبات پلیس با سازمان‌های فعال در این محل، مبنی بر اختصاص جای پارک برای مراجعه‌کنندگان هنوز اقدام خاصی از سوی آنها صورت نپذیرفته و پلیس راهور نیز بنا به مأموریت ذاتی خود نسبت به اعمال قانون و انتقال خودروهای متخلفان به پارکینگ اقدام می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار