به گزارش راهبرد معاصر؛ تحقیقات نشان میدهند که جوشاندن سبزیهای نارنجیرنگ مانند هویج یا کدو حلوایی، این شرایط را برای بدن فراهم میکند که بخش بیشتری از بتاکاروتن نهفته در آنها را دریافت کند.
بتاکاروتن پیشساز ویتامین A در بدن است، درحالی که دریافت مقادیر کافی از بتاکاروتن و بالا رفتن سطح ویتامین A در بدن به تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش سلامت بینایی و افزایش سلامت پوست کمک میکند.
از اینرو، بهتر است که بهجای مصرف هویج خام، این ماده غذایی را بهصورت آبپزشده به انواع سالادها، سوپها، خوراکها یا خورشها اضافه کنید. / بهداشت نیوز