هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو»

پشت پرده قطع درختان کاخ سعدآباد

در خصوص گزارش مردمی قطع درخت در مجموعه کاخ سعدآباد روابط عمومی شهرداری منطقه یک توضیحاتی ارائه کرد که از ورود شهرداری به این ماجرا و تذکر به این مجموعه بابت قطع درختان بدون هماهنگی و کسب مجوز حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روابط عمومی شهرداری منطقه یک شهرداری تهران اعلام کرد اقدام انجام شده توسط اداره فضای سبز مجموعه کاخ سعدآباد و بدون هماهنگی با شهرداری منطقه یک انجام شده است.

بر اساس این گزارش، طی بازدید صورت گرفته مشاهده شد که تعدادی از درختان خشک و دچار آفت زدگی شده و نیاز بود جمع آوری شوند، اما اقدام انجام شده بدون هماهنگی با شهرداری منطقه یک بوده است که طی تذکر لازم به مدیریت مجموعه کاخ سعدآباد قرار شد هرگونه حذف و اجرای طرح جایگزینی درختان با نهال جدید در این مجموعه با هماهنگی فضای سبز شهرداری منطقه یک انجام شود و درختان در سامانه نهال، ثبت شوند.

گفتنی است مجموعه کاخ سعد آباد تعدادی درخت هم جهت واکاری تهیه کرده است که فردا انجام خواهد شد. /همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر